189
Εικόνα από το άμεσο μέλλον; Ο Αζάρ ντυμένος στα λευκά | twitter

«Στη Ρεάλ Μαδρίτης με 100 εκατ. ευρώ ο Αζάρ»

Protagon Team Protagon Team 13 Μαΐου 2019, 19:05
Εικόνα από το άμεσο μέλλον; Ο Αζάρ ντυμένος στα λευκά
|twitter

«Στη Ρεάλ Μαδρίτης με 100 εκατ. ευρώ ο Αζάρ»

Protagon Team Protagon Team 13 Μαΐου 2019, 19:05

Θα είναι -όπως όλα δείχνουν- το μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού. Ο βέλγος Εντέν Αζάρ αποκάλυψε μετά το τελευταίο ματς της Τσέλσι, την Κυριακή (12/5) κόντρα στη Λέστερ, πως έχει πάρει ήδη την μεγάλη απόφασή για το μέλλον του.

«Πήρα την απόφασή μου. Περιμένω όπως περιμένετε εσείς οι δημοσιογράφοι αλλά και οι οπαδοί. Έχω διαμηνύσει στους ανθρώπους του συλλόγου τα “θέλω” μου μερικές εβδομάδες πριν», υποστήριξε ο 28χρονος διεθνής σταρ των μπλε.

Η κορυφαία γαλλική εφημερίδα, Equipe, αποκάλυψε σήμερα Δευτέραότι ο Αζάρ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα η ομάδα της Ισπανίας αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτησή του στις 29 Μαΐου – αμέσως, δηλαδή, μετά τον τελικό του Europa League ανάμεσα σε Τσέλσι και Αρσεναλ στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, Μπακού.

Σύμφωνα με το γαλλικό ρεπορτάζ το κόστος της μετακίνησης του Αζάρ από την Αγγλία στην Ισπανία θα ανέλθει στα 100.000.000 ευρώ.

Το φλερτ της Ρεάλ με τον Εντέν Αζάρ κρατά πολλά χρόνια. Πλέον, όμως, φαίνεται ότι ο κύβος ερρίφθη. Η Ρεάλ ψάχνει έναν σταρ να την καθοδηγήσει στη νέα εποχή κι ο Βέλγος είναι ο εκλεκτός του Ζινεντίν Ζιντάν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...