266
|

Ποιός πυροβόλησε τον ΠΑΣ;

Ποιός πυροβόλησε τον ΠΑΣ;

Η Λειβαδιά δεν είναι το ελληνικό αντίστοιχο του Ντιτρόιτ ή του Σικάγο. Είμαι σίγουρος ότι όλο και κάποιο κιλό χαλασμένο κρέας θα βρίσκει η αγορανομία σε σουβλατζίδικο, όλο και κάποια περίπτωση γκρουπ σεξ θα συγκλονίζει την «μικρή κοινωνία της πόλης», που θα λέγανε και στο Star, αλλά μέχρις εκεί. Αμφιβάλλω ότι υπάρχουν συμμορίες bad ass motherfuckers που τη νύχτα περιφέρονται στο κέντρο της Λειβαδιάς πυροβολώντας μέσα από Eldorado με καφέ τζάμια.

Μια λοιπόν που κατά πάσα πιθανότητα οι νυκτερινοί πυροβολισμοί στην Λειβαδιά πρέπει να είναι σπάνιο συμβάν θα είναι σχετικά απλό η αστυνομία της πόλης να εξιχνιάσει την καταγγελία της αποστολής του ΠΑΣ Γιάννινα ότι στην διάρκεια της παραμονής τους στο ξενοδοχείο πριν από το ματς έπεσαν δύο πυροβολισμοί έξω από τα παράθυρα τους. Επίσης να εξιχνιάσει την καταγγελία ότι στην διάρκεια βόλτας δύο παικτών του ΠΑΣ δύο φουσκωτοί κύριοι τους πλησίασαν για να τους πουν ότι πολλές φορές το less is more και όσο μικρότερη θα είναι η απόδοση τους στο ματς τόσο περισσότερο ευχαριστημένοι αυτοί θα είναι.

Προσοχή αναφέρομαι και στις δύο περιπτώσεις με κάθε επιφύλαξη. Γιατί ο Γιάννης Κομπότης πρόεδρος του Λεβαδειακού μπορεί στο παρελθόν να είναι υπεύθυνος για μερικές διαιτητικές ομορφιές ή να εξαφανίζει τους μικρούς που πετάνε πίσω τις μπάλες όταν βγαίνουν άουτ, όταν η ομάδα προηγείται αλλά για περιπτώσεις Xtreme βίας δεν είχε μέχρι χθες κατηγορηθεί. Ας πιέσει και λίγο ο Χρυσοχοϊδης την αστυνομία της Λειβαδιάς να φανεί αν τα γεγονότα υπήρξαν ή είναι αποτέλεσμα προπαγάνδας γιατί αρκετές ομάδες και παράγοντες έχουμε που να κάνουν τσαμπουκάδες ώστε να χρειαζόμαστε και άλλες…