253
|

Οι κροτίδες και οι τυρόπιτες

Αντώνης Πανούτσος Αντώνης Πανούτσος 23 Μαρτίου 2010, 06:23

Οι κροτίδες και οι τυρόπιτες

Αντώνης Πανούτσος Αντώνης Πανούτσος 23 Μαρτίου 2010, 06:23

Στην διάρκεια του ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, κάπου στο δεύτερο ημίχρονο, όσων το μάτι έπεσε στην νότια έξοδο του αγωνιστικού χώρου, θα είδαν δύο υπεύθυνους σεκιούριτι του ματς, διακριτούς από το κίτρινο πλαστικό σακάκι, να μεταφέρουν στα χέρια μία συνάδελφό τους. Αργότερα έγινε γνωστό ότι η γυναίκα σήκωσε μία κροτίδα για να την πετάξει εκτός αγωνιστικού χώρου η οποία εξερράγη στα χέρια της και τις έκοψε δύο δάχτυλα. Ξεπερνώντας τις δηλώσεις συμπάθειας που όλοι οι Έλληνες δημοσιογράφοι νοιώθουν την υποχρέωση να κάνουν, σαν αυτός είναι ο ρόλος τους πάω σε κάποια ερωτήματα.

Πρώτο ερώτημα. Το ΟΑΚΑ όπου συνέβη το δυστύχημα λόγω Ολυμπιακών είναι εφοδιασμένο με κάμερες. Το ερώτημα λοιπόν είναι «σε περίπτωση που η γυναίκα θέλει να ζητήσει αποζημίωση ή έστω να βρεθεί ο ένοχος οι κάμερες λειτουργούσαν ;». Και αν δεν λειτουργούσαν τι στο διάολο έχουμε δώσει δύο φορές λεφτά για να μπούνε κάμερες στο ΟΑΚΑ και μάλιστα πριν δύο χρόνια υπήρξε σχέδιο να αγοραστεί και τρίτη εγκατάσταση.

Δεύτερο ερώτημα. Το πέταγμα των κροτίδων είναι συνηθισμένο στο ΟΑΚΑ. Εφ’ όσον λοιπόν το ενδεχόμενο είναι πιθανό ποιες οδηγίες έχουν δοθεί στην εκπαίδευση των stewards του σταδίου; Ήξερε η γυναίκα ότι το να σηκώσεις την κροτίδα είναι επικίνδυνο ή δεν είχε ιδέα και έπεσε θύμα της εκπαίδευσης της; Και τέλος υπάρχει κάποια εκπαίδευση, πόσο χρόνο διαρκεί και ποιος την κάνει; Γιατί στο τελευταίο συμβούλιο που είχε γίνει με θέμα την ασφάλεια, ο Γιάννης Κομπότης της Λιβαδειάς όταν τον είχαν ρωτήσει ποιους χρησιμοποιεί από ότι ξέρω είχε απαντήσει «Παίρνω κάτι τυροπιτάδες».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News