342
Χούλτ και Τσιγκρίνσκι απογοητευμένοι μετά τον αγώνα | Reuters

Δεν τα κατάφερε ούτε στην Πορτογαλία η ΑΕΚ: Ηττα με 1-0 από την Μπενφίκα

Protagon Team Protagon Team 12 Δεκεμβρίου 2018, 23:58
Χούλτ και Τσιγκρίνσκι απογοητευμένοι μετά τον αγώνα
|Reuters

Δεν τα κατάφερε ούτε στην Πορτογαλία η ΑΕΚ: Ηττα με 1-0 από την Μπενφίκα

Protagon Team Protagon Team 12 Δεκεμβρίου 2018, 23:58

Για 88 λεπτά, η ΑΕΚ κρατούσε στη Λισαβώνα μία σημαντική ισοπαλία απέναντι στην Μπενφίκα που θα της έδινε τον πρώτο -και μοναδικό της- βαθμό στον όμιλο του Champions League –για πρόκριση δεν γινόταν λόγος, η πρωταθλήτρια Ελλάδος είχε χάσει κάθε ελπίδα προ καιρού.

Ομως και αυτός ο συμβολικός βαθμός χάθηκε. Η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκριμάλντο την οδήγησε σε μία ακόμα οδυνηρή ήττα.

Ετσι, η ελληνική ομάδα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετρώντας έξι ήττες σε ισάριθμους αγώνες. Η επίδοση της ΑΕΚ είναι δυστυχώς η χειρότερη από τις 32 ομάδες που συμμετείχαν στους ομίλους του Champions League και θα έπρεπε να προβληματίσει τη διοίκηση και τον προπονητή Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο οποίος παρά τον τραγικό απολογισμό –τους μηδέν βαθμούς, τα μόλις δύο γκολ που πέτυχε η ΑΕΚ σε έξι ματς και το -11 ισοζύγιο τερμάτων που όλα αυτά κάτι πρέπει να λένε για την ποιότητα και την ετοιμότητα της ομάδας– βρήκε να τα ρίξει στη… διαιτησία!

«Να δώσω συγχαρητήρια στην Μπενφίκα για τη νίκη της, να δώσω συγχαρητήρια και στα δικά μου τα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν» είπε ο κ. Ουζουνίδης μετά τον αγώνα, για να προσθέσει: «Δυστυχώς, εκτός του ότι είχαν να αντιμετωπίσουν μια καλή ομάδα, είχαν να αντιμετωπίσουν και άλλους παράγοντες μέσα που σε εκνευρίζουν, σου δημιουργούν νευρικότητα και δεν σε αφήνουν να παίξεις. Ξέραμε από την αρχή ότι είμαστε η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου αλλά σε κάθε παιχνίδι μας το υπενθύμιζαν κάποιοι. Είναι λυπηρό όταν μιλάμε για αγώνες Champions League να κάνουμε τέτοια σχόλια αλλά δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα των περισσότερων παιχνιδιών».

Σε κάθε περίπτωση, αν κάτι μπορεί να κρατήσει η ΑΕΚ από τη βραδιά στο «Ντα Λουζ», αυτό είναι η συγκλονιστική παρουσία των 1.500 οπαδών της στις εξέδρες. Αλλά τι να το κάνεις…

Στους υπόλοιπους αγώνες της ημέρας:

Βικτόρια Πλζεν – Ρόμα : 2-1

Ρεάλ Μαδρίτης – ΤΣΣΚΑ Μόσχας: 0-3

Aγιαξ – Μπάγερν Μονάχου: 3-3

Μάντσεστερ Σίτι – Χόφενχαϊμ: 2-1

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Λυών: 1-1

Βαλένθια – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 2-1

Γιουνγκ Μπόις – Γιουβέντους: 2-1

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...