143
Ο Κώστας Βουτσάς σε μία από τις πρόσφατες εμφανίσεις του | Intimenews

Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του Κώστα Βουτσά μετά από 15 μέρες στη ΜΕΘ

Protagon Team Protagon Team 21 Φεβρουαρίου 2020, 15:46
Ο Κώστας Βουτσάς σε μία από τις πρόσφατες εμφανίσεις του
|Intimenews

Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του Κώστα Βουτσά μετά από 15 μέρες στη ΜΕΘ

Protagon Team Protagon Team 21 Φεβρουαρίου 2020, 15:46

Για 15η ημέρα νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Αττικόν» ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν η κατάσταση της υγείας του έχει σταθεροποιηθεί, κάτι που σημαίνει ότι τις τελευταίες ημέρες δεν έχει παρουσιάσει κάποια επιδείνωση.

Ο ηθοποιός παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση και περιοδικά η αναπνευστική και η νεφρική του λειτουργία υποστηρίζονται μηχανικά.

Ο κ. Βουτσάς είχε εισαχθεί με συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού, τα οποία είχαν επιβαρύνει την αναπνευστική και καρδιακή του λειτουργία.

Το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου

«Ο κύριος Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» την Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου 2020, με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και της αναπνευστικής του λειτουργίας. Μεταφέρθηκε την ίδια ημέρα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται για 15η ημέρα, τραχειοστομημένος και με περιοδική μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής και της νεφρικής του λειτουργίας. Η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί,  αλλά παραμένει κρίσιμη».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...