147
Mε νέα του ανάρτηση ο Νίκος Πορτοκάλογλου ευχαρίστησε όλους όσοι του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση | Ιnstagram

Σοβαρή επέμβαση για τον Νίκο Πορτοκάλογλου: «Δύο δύσκολες εβδομάδες με αφόρητους πόνους»

Protagon Team Protagon Team 18 Φεβρουαρίου 2020, 18:01
Mε νέα του ανάρτηση ο Νίκος Πορτοκάλογλου ευχαρίστησε όλους όσοι του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση
|Ιnstagram

Σοβαρή επέμβαση για τον Νίκο Πορτοκάλογλου: «Δύο δύσκολες εβδομάδες με αφόρητους πόνους»

Protagon Team Protagon Team 18 Φεβρουαρίου 2020, 18:01

Τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του μοιράστηκε ο συνθέτης και τραγουδιστής Νίκος Πορτοκάλογλου, μέσω ανάρτησής του στα social media.

Οπως έκανε γνωστό, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός σκηνής για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Ηταν «δύο πολύ δύσκολες εβδομάδες, με αφόρητους πόνους, εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη και τώρα αργή και σταθερή ανάρρωση! Ανυπομονώ να ξαναβρεθούμε αγαπημένοι μου», έγραψε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας τη δύσκολη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και συνόδευσε την ανάρτηση με μία γαλήνια εικόνα.

Μεταξύ των hashtags που χρησιμοποιεί στην ανάρτηση στο Instagram, ο πόνος και η υπομονή (δείτε τα κάτω) μαρτυρούν τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο δημοφιλής τραγουδοποιός πριν και μετά την επέμβαση.

View this post on Instagram

Δύο πολύ δύσκολες εβδομάδες με αφόρητους πόνους, εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη και τώρα αργή και σταθερή ανάρρωση! Ανυπομονώ να ξαναβρεθούμε αγαπημένοι μου! ⛑ #lonelyisland #pain #surgery #togethersoon #love #patience #missyou #jukebox

A post shared by Nikos Portokaloglou (@nikosportokaloglou) on

Η ανάρρωση του Νίκου Πορτοκάλογλου θα τον κρατήσει μακριά από το κοινό του, τόσο για  τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του στο Γυάλινο Θέατρο στην Αθήνα, όσο και για εκείνες στον Μύλο στη Θεσσαλονίκη, τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του μήνα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...