341
Η Τζέσικα Μαν μετά την αποχώρησή της από το δικαστήριο τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου | REUTERS/Stephen Yang

Σοκαριστικές αποκαλύψεις στη δίκη του Γουάινσταϊν: «Ουρούσε πάνω μου»

Protagon Team Protagon Team 4 Φεβρουαρίου 2020, 13:40
Η Τζέσικα Μαν μετά την αποχώρησή της από το δικαστήριο τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου
|REUTERS/Stephen Yang

Σοκαριστικές αποκαλύψεις στη δίκη του Γουάινσταϊν: «Ουρούσε πάνω μου»

Protagon Team Protagon Team 4 Φεβρουαρίου 2020, 13:40

Καταπέλτης κατά του πρώην μεγαλοπαραγωγού του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν ήταν κατά τη δίκη του στη Νέα Υόρκη η ηθοποιός Τζέσικα Μαν, που τον κατηγορεί για βιασμό.

Η 34χρονη ηθοποιός, που είναι και μία από τις βασικές μάρτυρες κατηγορίας, αποκάλυψε σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη συμπεριφορά του παραγωγού. Οπως είπε, κατά τη διάρκεια συναινετικού σεξ, εκείνος ούρησε πάνω της. Υποστηρίζει ακόμη ότι ο Γουάινσταϊν τη βίασε δύο φορές το 2013.

Η Μαν ρωτήθηκε επίμονα από τη δικηγόρο του Γουάινσταϊν, Ντόνα Ροτούνο, η οποία χαρακτήρισε τη μάρτυρα «δειλή και αλλοπρόσαλλη». Είπε μάλιστα ότι ήταν μια «αποτυχημένη ηθοποιός που είχε συναινετική σχέση με τον Γουάινσταϊν για να ενισχύσει την υποτονική καριέρα της».

Η δικηγόρος Ντόνα Ροτούνο (στο μέσο) ρωτά τη μάρτυρα Τζέσικα Μαν | REUTERS/Jane Rosenberg

Ρώτησε τη Μαν πού συνέβη το περιστατικό που περιέγραψε.

«Πρέπει να έγινε στο Λος Αντζελες, επειδή δεν ούρησε πάνω μου στη Νέα Υόρκη», απάντησε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Ξέρω πού ήμασταν με τον Χάρβεϊ. Ημασταν στο ντους. Ηθελε να κάνει πρώτος ντους, που εμένα με βόλευε, και μου ζήτησε να μπω στο ντους και μετά μου είπε, “Εχεις κάνει ποτέ golden shower;”. Και του είπα, “Οχι”. Και μετά τον ένιωσα να ουρεί πάνω μου».

Η δικηγόρος πίεσε πολύ τη μάρτυρα, προκαλώντας της λυγμούς και δυσκολία στην αναπνοή. Το δικαστήριο ζήτησε μάλιστα ολιγόλεπτη διακοπή για να συνεχίσει την κατάθεσή της με ηρεμία.

Κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων που της έθεσε, η δικηγόρος ζήτησε από τη μάρτυρα να διαβάσει ένα γράμμα που είχε στείλει σε πρώην σύντροφό της τον Μάιο του 2014, ένα χρόνο μετά τον φερόμενο βιασμό της από τον Γουάινσταϊν σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης.

Σε αυτό η Μαν περιέγραφε ότι είχε σεξουαλική επαφή με τον παραγωγό, ο οποίος είχε, όπως έγραφε, δυσμορφία στα γεννητικά του όργανα. «Δεν έχει λειτουργικό πέος. Στο κάτω μισό του σώματός του έχει κάποιου είδους επέμβαση ή εγκαύματα», έγραφε η Μαν.

Στην ίδια επιστολή η ηθοποιός αναφερόταν και σε μια απροσδιόριστη σεξουαλική επίθεση που υπέστη στο παρελθόν. Στο ερώτημα της δικηγόρου αν η επίθεση σημειώθηκε «όταν ήσασταν νεότερη», η Μαν κατέρρευσε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...