227
|

Σοκάρει το έγκλημα στην Καλαμάτα: του έριξε καυτό νερό και τον χτυπούσε με πλάστη

Protagon Team Protagon Team 14 Οκτωβρίου 2019, 13:02

Σοκάρει το έγκλημα στην Καλαμάτα: του έριξε καυτό νερό και τον χτυπούσε με πλάστη

Protagon Team Protagon Team 14 Οκτωβρίου 2019, 13:02

Μοιραίος αποδείχθηκε για έναν 73χρονο ο καβγάς που είχε με τη γυναίκα του για οικογενειακές υποθέσεις.

Το επεισόδιο σημειώθηκε την Κυριακή σε τοπική κοινότητα του δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας.

Κουβέντα στην κουβέντα η κατάσταση ξέφυγε και πάνω στον καβγά η 68χρονη γυναίκα άρπαξε μία κατσαρόλα στην οποία έβραζε καυτό νερό και περιέλουσε τον σύζυγό της. Στη συνέχεια με έναν ξύλινο πλάστη άρχισε να τον χτυπά με μανία στο κεφάλι .

Εχοντας υποστεί  σοβαρά εγκαύματα σε όλο του το σώμα και βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου όμως εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα.

Η 68χρονη συνελήφθη, το μεσημέρι της Κυριακής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία, και αναμένετο να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας

H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, 68χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία σε βάρος 73χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, η 68χρονη, μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον 73χρονο για μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές, του έριξε καυτό νερό σε μέρη του σώματος του, προκαλώντας του εγκαύματα και εν συνεχεία τον χτύπησε με ξύλινο αντικείμενο, το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Ο 73χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες εξέπνευσε.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...