219
Ενα από τα πολλά σπίτια που καταστράφηκαν ολοσχερώς από την πύρινη λαίλαπα | ΙΝΤΙΜΕnews

Σοκ στην Παλλήνη: Αυτοκτόνησε 84χρονος βλέποντας το σπίτι του παραδομένο στις φλόγες

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουλίου 2022, 08:26
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 20/07/2022 14.30
Ενα από τα πολλά σπίτια που καταστράφηκαν ολοσχερώς από την πύρινη λαίλαπα
|ΙΝΤΙΜΕnews

Σοκ στην Παλλήνη: Αυτοκτόνησε 84χρονος βλέποντας το σπίτι του παραδομένο στις φλόγες

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουλίου 2022, 08:26
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 20/07/2022 14.30

Τραγικές εξελίξεις στο μέτωπο της πυρκαγιάς σε Ανθούσα και Παλλήνη. Οπως ανέφεραν αρχικά αστυνομικές πηγές και επιβεβαίωσε επισήμως το μεσημέρι της Τετάρτης ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής,  ηλικιωμένος αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του με περίστροφο, βλέποντας το να έχει καταστραφεί ξανά από τις φλόγες.

Κατά τις ίδιες πάντα πηγές, ο 84χρονος συνταξιούχος ναυτικός (καπετάνιος) είχε δει το σπίτι του να καίγεται άλλες δύο φορές στο παρελθόν και στην απόγνωσή του μόλις το είδε καμένο για τρίτη φορά, έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ο ηλικιωμένος είχε ακολουθήσει τις οδηγίες εκκένωσης της περιοχής μαζί με τη σύζυγό του, αλλά αισθάνθηκε τύψεις που δεν είχε μείνει να προστατέψει το σπίτι του και αποφάσισε να γυρίσει. Οταν όμως έφτασε στο σπίτι του και είδε τον πάνω όροφο να καίγεται, δεν άντεξε και προέβη στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ τις οποίες επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το κέντρο της Αμεσης Δράσης ενημερώθηκε στις 07:10 για πυροβολισμό σε σπίτι. Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν τον ηλικιωμένο νεκρό και ένα περίστροφο δίπλα του, μέσα σε μια λίμνη αίματος, στην αυλή του σπιτιού.

autoxeiras_xr_2

Η σύζυγος του 84χρονου αυτόχειρα δήλωσε πως ούτε τις άλλες δύο φορές που κάηκε το σπίτι τους, είχε εμφανιστεί η Πυροσβεστική.

«Δεν εμφανίστηκε ποτέ η Πυροσβεστική. Καμία φορά», είπε στην κάμερα του ΑΝΤ1, χωρίς να έχει κουράγιο να πει περισσότερα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...