251
Η γιαγιά και ο παππούς των δύο ανηλίκων κατά τη μεταγωγή τους την Παρασκευή | ΙΝΤΙΜΕnews

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Δύο παιδιά 12 και 14 ετών σκότωσαν ηλικιωμένο για 250 ευρώ

Protagon Team Protagon Team 18 Δεκεμβρίου 2020, 09:47
Η γιαγιά και ο παππούς των δύο ανηλίκων κατά τη μεταγωγή τους την Παρασκευή
|ΙΝΤΙΜΕnews

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Δύο παιδιά 12 και 14 ετών σκότωσαν ηλικιωμένο για 250 ευρώ

Protagon Team Protagon Team 18 Δεκεμβρίου 2020, 09:47

Για 250 ευρώ, δύο παιδιά, ηλικίας 12 και 14 ετών αντίστοιχα, ξυλοκόπησαν άγρια 85χρονο μέσα στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία και να υποκύψει τελικά στα τραύματά του στο Ιπποκράτειο.

Στη σοκαριστική αυτή αποκάλυψη κατέληξε η αστυνομική έρευνα για την υπόθεση, με πρωταγωνιστές τους δύο ανηλίκους και συνεργούς τους τη γιαγιά και τον παππού τους!

Οπως διαπιστώθηκε, πίσω από το απίστευτης αγριότητας έγκλημα κρύβονταν τα δύο παιδιά που εισέβαλαν στη μονοκατοικία του ηλικιωμένου για να τον ληστέψουν, την ώρα που η γιαγιά και ο παππούς τους (στις φωτογραφίες κάτω κατά τη μεταγωγή τους στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης) είχαν αναλάβει ρόλο τσιλιαδόρων.

Οι δύο ανήλικοι έγιναν όμως αντιληπτοί από το θύμα και τότε άρχισαν να το χτυπούν με μανία σε όλο του το σώμα.

Με βαριές κακώσεις και εγκεφαλική αιμορραγία από τα χτυπήματα που είχε δεχθεί στο κεφάλι, ο ηλικιωμένος διακομίστηκε σε άθλια κατάσταση στο Ιπποκράτειο, όπου λίγες ημέρες μετά υπέκυψε στα τραύματά του.

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών στην Ασφαλεία Θεσσαλονίκης που ανέλαβαν την υπόθεση, κατάφεραν να συγκεντρώσουν υλικό από κάμερες ασφαλείας γύρω από το σπίτι του θύματος και σε συνδυασμό με όσα τους είπαν κάτοικοι και γείτονες του ηλικιωμένου, έφθασαν στην εξακρίβωση της ταυτότητας των δύο ανήλικων δραστών.

Αμφότεροι κατά την ανάκρισή τους ομολόγησαν τις πράξεις τους, ενώ κατά την πορεία της έρευνας αποδείχθηκε ότι όλα έγιναν για μόλις 250 ευρώ που πήραν οι δύο ανήλικοι από το σπίτι του 86χρονου μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...