189
φωτογραφία αρχείου | SOOC

Σοκ στη Ρόδο: Υπό έρευνα μαθητής και μαθήτρια γυμνασίου για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας

Protagon Team Protagon Team 26 Μαρτίου 2023, 16:14
φωτογραφία αρχείου
|SOOC

Σοκ στη Ρόδο: Υπό έρευνα μαθητής και μαθήτρια γυμνασίου για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας

Protagon Team Protagon Team 26 Μαρτίου 2023, 16:14

Για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας με θύμα μια 13χρονη, ελέγχονται ένας μαθητής και μια μαθήτρια γυμνασίου στη Ρόδο.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Δημοκρατική», ένας 14χρονος μαθητής φέρεται να είχε σχέση με μία 13χρονη μαθήτρια και να βιντεοσκόπησε προσωπικές στιγμές τους, μετά από προτροπή 14χρονης μαθήτριας, η οποία του ζήτησε να της στείλει το βίντεο, έναντι 2.000 ευρώ!

Το βίντεο που φέρεται να μαγνητοσκοπήθηκε από τον 13χρονο, πείθοντας το θύμα ότι την ώρα εκείνη έστελνε μήνυμα στην μητέρα του, το απέστειλε στην 14χρονη μαθήτρια. Το βίντεο κυκλοφόρησε στο σχολικό συγκρότημα και συγκεκριμένα σε ομαδική συνομιλία μαθητών στα social media.

Ο ανήλικος μάλιστα φέρεται να ενημέρωσε την διεύθυνση του σχολείου που τον κάλεσε για εξηγήσεις, ότι είχε στείλει επτά βίντεο στην συμμαθήτριά του διάρκειας λίγων δευτερολέπτων το καθένα.

Εχει διοριστεί παιδοψυχίατρος-πραγματογνώμονας για την λήψη καταθέσεων από τους ανήλικους, ενώ στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας θα καταθέσουν και οι καθηγητές.

Από το σχολείο ενημερώθηκαν οι γονείς του θύματος της βιντεοσκόπησης και η Εισαγγελία, η οποία έδωσε παραγγελία για έρευνα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Ηδη κατέθεσε στην Ασφάλεια η 13χρονη, ενώ κινήθηκε διαδικασία κατάσχεσης των κινητών τηλεφώνων και ελέγχου τους από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News