167
O αντιναύαρχος Στέρνι που βρέθηκε νεκρός | HAMAD I MOHAMMED / REUTERS

Σοκ! Νεκρός στο Μπαχρέιν ο διοικητής του Αμερικανικού Στόλου στη Μέση Ανατολή

Protagon Team Protagon Team 2 Δεκεμβρίου 2018, 18:30
O αντιναύαρχος Στέρνι που βρέθηκε νεκρός
|HAMAD I MOHAMMED / REUTERS

Σοκ! Νεκρός στο Μπαχρέιν ο διοικητής του Αμερικανικού Στόλου στη Μέση Ανατολή

Protagon Team Protagon Team 2 Δεκεμβρίου 2018, 18:30

Νεκρός στην κατοικία του στο Μπαχρέιν, βρέθηκε ο διοικητής του 5ου Στόλου των ΗΠΑ, αντιναύαρχος Σκοτ Στέρνι.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού, ναύαρχο Τζον Ρίτσαρντσον, την υπόθεση ερευνούν η εγκληματολογική υπηρεσία του Ναυτικού σε συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών του Μπαχρέιν.

«Αυτά είναι πολύ δυσάρεστα νέα για την οικογένεια Στέρνι, για όλους στον 5ο Στόλο, αλλά και για ολόκληρο το Ναυτικό των ΗΠΑ», ανέφερε στη δήλωσή του ο ναύαρχος Ρίτσαρντσον.

«Ο Σκοτ ​​Στέρνι ήταν ένας διακεκριμένος πολεμιστής του Ναυτικού μας. Αφοσιωμένος σύζυγος και πατέρας. Και ήταν ένας καλός φίλος για όλους», πρόσθεσε στη συλλυπητήρια δήλωσή του.

Προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα που να δείχνει ότι ο θάνατος του αντιναυάρχου οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, ενώ πηγές του υπουργείου Αμυνας των ΗΠΑ, τις οποίες επικαλείται το δίκτυο CBS, έκαναν λόγο για αυτοκτονία.

Ο Στέρνι ήταν επικεφαλής της ναυτικής δύναμης των ΗΠΑ στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, με βάση το Μπαχρέιν. Μετά την είδηση του θανάτου, ανακοινώθηκε ότι τη θέση του αναλαμβάνει ο έως τώρα υποδιοικητής του 5ου Στόλου, Πολ Σλάις.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...