252
Ο τοίχος γράφει «Είμαστε καλά». Αραγε, είναι όλοι καλά; | ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ ΙntimeNews

Σοκ: Γυναίκα στο Μάτι επιχείρησε να αυτοκτονήσει, επειδή έχασε τους δικούς της

Protagon Team Protagon Team 8 Αυγούστου 2018, 16:29
Ο τοίχος γράφει «Είμαστε καλά». Αραγε, είναι όλοι καλά;
|ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ ΙntimeNews

Σοκ: Γυναίκα στο Μάτι επιχείρησε να αυτοκτονήσει, επειδή έχασε τους δικούς της

Protagon Team Protagon Team 8 Αυγούστου 2018, 16:29

Οι ημέρες περνούν όμως ο χρόνος δεν είναι αρκετός για να γιατρέψει τις πληγές των ανθρώπων που έχασαν τα πάντα στην καταστροφική πυρκαγιά της Ανατολικής Αττικής. Οσοι έμειναν πίσω, δίνουν έναν δυσβάστακτο αγώνα για να διαχειριστούν την νέα τους καθημερινότητα.

Μπορεί λοιπόν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να υπόσχεται ότι «κανένας δεν θα μείνει μόνος του» και άλλα κυβερνητικά στελέχη, όπως ο κ. Κουβέλης, να εστιάζουν στα επιτεύγματα(;) της κυβέρνησης, ωστόσο η ζωή στο Μάτι έχει αλλάξει για τα καλά.

Οποιος περάσει από τις πληγείσες περιοχές θα ακούσει μόνο τις φωνές των εναεριτών της ΔΕΗ και των ανθρώπων που περνούν καλώδια του ΟΤΕ. Καμένα αυτοκίνητα και άνθρωποι να περιφέρονται σαν σκιές ανάμεσα στα άλλοτε καταπράσινα σοκάκια. Κάποιοι δυσκολεύονται ακόμα και να αποδεχτούν ότι πρέπει να συνεχίσουν τη ζωή τους.

Χαρακτηριστική της ατμόσφαιρας στο Μάτι είναι και μία μαρτυρία από το Μάτι και φέρνει στη δημοσιότητα η «Καθημερινή».

«Πριν από δύο ημέρες», λέει ένα στέλεχος του Δημοτικού Συμβουλίου της Ραφήνας, στην «Κ» και στον δημοσιογράφο Τάσο Τέλλογλου, «ήμουν στο Μάτι και έπεσα πάνω σε μια γυναίκα που πήγαινε στη θάλασσα για να αυτοκτονήσει επειδή είχε χάσει όλους τους οικείους της. Προσπάθησα να τη μεταπείσω. Μου φώναξε να μην την πλησιάσω γιατί είχε πολλές μέρες να πλυθεί και ήταν βρόμικη. Μου φώναζε να την αφήσω ήσυχη. Δεν ήθελε βοήθεια για το παραμικρό, ήθελε να βρει την ειρήνη της. Δεν ήξερα τι να κάνω. Επειτα ήρθε μια άλλη γυναίκα που είχε χάσει τον γιο της και κατάφερε να τη μεταπείσει με έναν τρόπο που εγώ δεν είχα…».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...