293
Ο Φιλ Κόλινς και η πρώην σύζυγός του, Οριάν Σέβι, το 2016 | EPA

Σοκ για τον Φιλ Κόλινς: Τα είχε ξαναβρεί με την πρώην σύζυγό του, αλλά αυτή παντρεύτηκε άλλον στα κρυφά

Protagon Team Protagon Team 13 Οκτωβρίου 2020, 14:46
Ο Φιλ Κόλινς και η πρώην σύζυγός του, Οριάν Σέβι, το 2016
|EPA

Σοκ για τον Φιλ Κόλινς: Τα είχε ξαναβρεί με την πρώην σύζυγό του, αλλά αυτή παντρεύτηκε άλλον στα κρυφά

Protagon Team Protagon Team 13 Οκτωβρίου 2020, 14:46

Ο Φιλ Κόλινς ζήτησε από την πρώην σύζυγό του να φύγει από τη βίλα του στη Φλόριντα, αλλιώς θα της κάνει έξωση, καθώς έμαθε ότι αυτή ξαναπαντρεύτηκε κρυφά, τον Αύγουστο.

Οι δυο τους τα είχαν ξαναβρεί το 2015 ύστερα από επτά χρόνια χωρισμού. Ηταν παντρεμένοι από το 1999 έως το 2008.

Ο ντράμερ των Genesis είχε δώσει 27,5 εκατ. ευρώ για το διαζύγιο και είχε παραχωρήσει την έπαυλή του, στο Μπισκέιν Μπέι, στην 46χρονη Οριάν Σέβι. Ομως, τώρα θέλει να της κάνει έξωση, καθώς η πρώην σύζυγός του παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας, στις 2 Αυγούστου, έναν επιχειρηματία 15 χρόνια νεότερό της. Ο 69χρονος Κόλινς είναι 23 χρόνια μεγαλύτερός της.

Η Σέβι είχε πει ψέμματα στον Κόλινς, ότι πηγαίνει συχνά στο Λας Βέγκας για δουλειές, σύμφωνα με τους Times. Ο γάμος της με τον Τόμας Μπέιτς έγινε σε ένα από τα εκατοντάδες παρεκκλήσια της πόλης των καζίνο, με έναν υπάλληλο να υποδύεται τον Ελβις Πρίσλεϊ.

Οταν το έμαθε ο Κόλινς, έφυγε από τις ΗΠΑ και έστειλε τους δικηγόρους του να της πουν ότι είχε περιθώριο μέχρι το βράδυ της Δευτέρας για να αποχωρήσει από το σπίτι, αλλιώς θα ξεκινήσουν διαδικασίες για την έξωσή της.

Την ημέρα του γάμου τους, στο Λονδίνο, το 1999

Σύμφωνα με πηγή των Times, ο καλλιτέχνης σοκαρίστηκε από την αποκάλυψη ότι η Σέβι διατηρούσε σχέση με άλλον άντρα, τον οποίο παντρεύτηκε.

Η ίδια άλλαξε τους κωδικούς ασφαλείας για την πρόσβαση στο σπίτι και αρνούνταν να αποχωρήσει.

Η βίλα του Φιλ Κόλινς στη Φλόριντα

Ο Κόλινς λέγεται ότι βρίσκεται στο Λονδίνο για πρόβες με τους Genesis, που σχεδιάζουν περιοδεία του χρόνου, αν το επιτρέψει ο κορονοϊός.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...