287
Η ευρωβουλευτής της ΝΔ σε παλαιότερη παρουσία στη Βουλή των Ελλήνων | INTIMEnews

Σοκ από τις δηλώσεις Βόζεμπεργκ για Γεωργούλη: Ηταν τόσο σοβαρά τα χτυπήματα που…

Protagon Team Protagon Team 21 Απριλίου 2023, 13:28
Η ευρωβουλευτής της ΝΔ σε παλαιότερη παρουσία στη Βουλή των Ελλήνων
|INTIMEnews

Σοκ από τις δηλώσεις Βόζεμπεργκ για Γεωργούλη: Ηταν τόσο σοβαρά τα χτυπήματα που…

Protagon Team Protagon Team 21 Απριλίου 2023, 13:28

Αν και ο ίδιος ο Αλέξης Γεωργούλης επιμένει να αρνείται τα πάντα, δηλώνοντας έκπληκτος για τη μήνυση για βιασμό και ξυλοδαρμό που υπέβαλε σε βάρος του η Ελένη Χρονοπούλου, τα όσα περιέγραψε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας,  Ελίζα Βόζεμπεργκ, για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν επί μήνες μετά την κακοποίησή της η καταγγέλλουσα, προκαλούν αποτροπιασμό.

«Εγώ το κορίτσι αυτό το γνωρίζω. Τη γνωρίζω πολύ καλά. Είναι κόρη συναδέλφου και συνάδελφος η ίδια. Είναι μορφωμένο κορίτσι, γλωσσομαθής, εργατική, η οποία χαίρει εκτίμησης στις Βρυξέλλες», ανέφερε αρχικά η κυρία Βόζεμπεργκ σε δηλώσεις της στον Real FM, για να διευκρινίσει στη συνέχεια ότι παρά τη σχέση που τις συνέδεε, εκείνη δεν της είχε πει τίποτα για το περιστατικό με τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Σε εμένα η ίδια δεν είχε πει κάτι. Εμαθα όμως από συγγενικό της πρόσωπο ότι είχε υποστεί τέτοιο σοκ – και ήταν τόσο σοβαρά τα χτυπήματα που υπέστη- που δεν μπορούσε για περισσότερους από έξι μήνες να δει κανέναν ή να μιλήσει με κανέναν, γιατί φοβόταν ότι αυτό θα μαθευτεί από τους γονείς της, τους οποίους ήθελε να διαφυλάξει», περιέγραψε η ευρωβουλευτής της ΝΔ.

«Η ίδια ως μια γυναίκα που υφίσταται βιασμό και σωματική κακοποίηση – υπογράμμισε η κυρία Βόζεμπεργκ-  όχι μόνο παθαίνει ένα σοκ, αλλά παθαίνει έναν έντονο ψυχικό κλονισμό για να αντιμετωπίσει την επόμενη ημέρα. Και με αυτό που συμβαίνει τώρα με την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων και τον κανιβαλισμό που υφίσταται από συγκεκριμένη μερίδα του Τύπου, που δημοσιεύουν φωτογραφίες της, που δεν σέβονται τίποτα κυριολεκτικά».

Πληροφορίες που ακόμη δεν έχει καταστεί δυνατό να διασταυρωθούν, αναφέρουν ότι η Ελένη Χρονοπούλου έφερε  -μετά τον καταγγελλόμενο ξυλοδαρμό της από τον ηθοποιό και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-  κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και  σε άλλα σημεία του σώματός της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...