277
|

Σοφία Ζαχαράκη: Δεν κάνω διάλογο με τον Βαξεβάνη, τον λόγο έχουν τα δικαστήρια

Protagon Team Protagon Team 4 Σεπτεμβρίου 2018, 12:08

Σοφία Ζαχαράκη: Δεν κάνω διάλογο με τον Βαξεβάνη, τον λόγο έχουν τα δικαστήρια

Protagon Team Protagon Team 4 Σεπτεμβρίου 2018, 12:08

Λιγες ώρες μετά την παρολίγον σύλληψή της στο πλαίσιο του αυτοφώρου -κατόπιν μήνυσης που κατέθεσε σε βάρος της ο εκδότης Κώστας Βαξεβάνης- η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Ζαχαράκη, μίλησε για το θέμα που προκλήθηκε, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Δεν θα κάνω διάλογο με τον κ. Βαξεβάνη, και κακώς τον ξεκίνησα», είπε η κυρία Ζαχαράκη κληθείσα να απαντήσει σε όσα της καταλογίζει ο εκδότης της εφημερίδας «Documento».

Kατέστησε ωστόσο σαφές πως η ΝΔ πάντοτε θα απαντά σε πρόσωπα που επιδιώκουν να «ρίχνουν λάσπη» σε στελέχη της.

Οσο για την… αναζήτησή της από την Αστυνομία στο πλαίσιο της διαδικασίας του αυτοφώρου, χαρακτήρισε «ανήκουστο» το γεγονός ότι περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. πήγαν δύο φορές στα γραφεία της Πειραιώς τη Δευτέρα, τονίζοντας πως η απόπειρα σύλληψης προσώπου που έχει θεσμικό ρόλο στην αξιωματική αντιπολίτευση συνιστά απόπειρα «φίμωσης πολιτικών κρίσεων».

«Δεν φοβάμαι και ουδέποτε φοβήθηκα» είπε. «Ο κ. Βαξεβάνης κρίνεται για το πώς κάνει χρήση των νομικών μέσων» πρόσθεσε με νόημα και έκανε λόγο για «ξεκάθαρα πολιτικό» ζήτημα.

Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια (όπου και θα εξεταστεί η μήνυσή του), δήλωσε η κυρία Ζαχαράκη, επισημαίνοντας παράλληλα πως ο κ. Βαξεβάνης δεν είναι ένας απλός ιδιώτης, αλλά ένα πρόσωπο που μέσω της εφημερίδας του λειτουργεί ως αγωγός λάσπης κατά των πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης.

Νωρίτερα, σε δηλώσεις του στο ίδιο μέσο, ο διευθυντής στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της ΝΔ Τάκης Θεοδωρικάκος υπογράμμισε με αφορμή τη μήνυση Βαξεβάνη κατά της κυρίας Ζαχαράκη ότι «κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ποινικοποιεί και να φιμώνει την αξιωματική αντιπολίτευση».

«Μήπως να έρθουν τότε να μας συλλάβουν όλους;» διερωτήθηκε χαρακτηριστικά, για να σημειώσει ότι όσο πιο αυταρχική και αλαζονική γίνεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τόσο περισσότερο θα συντριβεί στις εκλογές με την ετυμηγορία του ελληνικού λαού.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...