347
Η Lady Gaga ψάλλει τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ μπροστά από τον αποχωρούντα αντιπρόεδρο Πενς στις 20 Ιανουαρίου στην Ουάσινγκτον | EPA/Kevin Dietsch / POOL

Σκύλοι της Lady Gaga: To FBI διέψευσε ότι ερευνά το θέμα

Protagon Team Protagon Team 1 Μαρτίου 2021, 21:12
Η Lady Gaga ψάλλει τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ μπροστά από τον αποχωρούντα αντιπρόεδρο Πενς στις 20 Ιανουαρίου στην Ουάσινγκτον
|EPA/Kevin Dietsch / POOL

Σκύλοι της Lady Gaga: To FBI διέψευσε ότι ερευνά το θέμα

Protagon Team Protagon Team 1 Μαρτίου 2021, 21:12

Η υπόθεση των απαχθέντων σκύλων της Lady Gaga έλαβε αίσιον τέλος, όπως είναι γνωστό εδώ και ημέρες, ωστόσο πολλά Μέσα σε όλον τον κόσμο έγραψαν ότι το FBI έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αυτήν την ιστορία, θεωρώντας την αρκετά περίεργη από… πολιτικής απόψεως.

Αυτήν την παράμετρο έσπευσε να θίξει από τις πρώτες η βρετανική Sun, επικαλούμενη μία αρχική ανακοίνωση του FBI: «Σύμφωνα με πληροφορίες, το FBI ερευνά αν οι απαγωγές των μπουλντόγκ είχαν πολιτικά κίνητρα, επειδή η Lady Gaga τραγούδησε στην ορκωμοσία του προέδρου Τζο Μπάιντεν» έγραψε επί λέξει.

Δηλαδή οι πράκτορες υποπτεύθηκαν ότι πίσω από την απαγωγή των δύο ζώων μπορεί να βρίσκονται ακόμη και τρομοκράτες, άτομα παραπλήσιας «λογικής» με τους τους ακροδεξιούς που εισέβαλαν στο Καπιτώλιο.

Τι θα τα έκαναν τα σκυλιά; Σε τέτοιες περιπτώσεις (και για τέτοια άτομα) κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά…

Φυσικά, η αμερικανίδα ποπ τραγουδίστρια όχι μόνο «τραγούδησε» γενικώς και αορίστως στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν ως νέου προέδρου των ΗΠΑ, αλλά έψαλε τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ.

Στα καρέ όλων των πρακτορείων που απαθανάτισαν την τελετή της 20ής Ιανουαρίου διακρίνεται ο νέος πρόεδρος πίσω από την τραγουδίστρια, με το δεξί χέρι του πάνω στο στήθος του ως ένδειξη σεβασμού στην αστερόεσσα.

Ωστόσο η αναπαραγωγή αυτής της πιθανολογίας της Sun δεν επιβεβαιώθηκε από το ίδιο το FBI, ίσως και για λόγους τακτικής (εφ’ όσον πράγματι ερευνά την υπόθεση) ή και αβρότητας προς τους αστυνομικούς του Λος Αντζελες.

Οπως έγραψε κατόπιν η αμερικανική New York Post, «το FBI είπε ότι δεν εμπλέκεται στην έρευνα για την απαγωγή των σκύλων της Lady Gaga και για τον πυροβολισμό του άνδρα που φρόντιζε τα ζώα».

Τη διάψευση των φημών περί ανάμειξης των πρακτόρων στα πόδια των ντόπιων αστυνομικών έκανε η ίδια η εκπρόσωπος Τύπου του FBI στην καλιφορνέζικη μεγαλούπολη, Λόρα Αϊμίλερ, με σχετικό email που απέστειλε στην Post: «Το LAPD χειρίζεται την έρευνα» τους είπε, έτσι ξερά και λακωνικά.

Υπομονή ώσπου να ξεκαθαρίσει το θέμα, τόσο ως προς τη γυναίκα που παρέδωσε τα απαχθέντα ζώα στις Αρχές όσο και ως προς τους δύο μυστηριώδεις τύπους που, νωρίτερα, πυροβόλησαν τον συνοδό των ζώων και τα έκλεψαν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...