155
Ο Πάνος Σκουρλέτης σχολιάζει στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Open την γκρίνια του Πάνου Καμμένου | Youtube

Σκουρλέτης: Βαρεθήκαμε την κλαψούρα Καμμένου!

Protagon Team Protagon Team 8 Φεβρουαρίου 2019, 11:17
Ο Πάνος Σκουρλέτης σχολιάζει στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Open την γκρίνια του Πάνου Καμμένου
|Youtube

Σκουρλέτης: Βαρεθήκαμε την κλαψούρα Καμμένου!

Protagon Team Protagon Team 8 Φεβρουαρίου 2019, 11:17

Φτάνει πια με το κλαψούρισμα του Πάνου Καμμένου, βγήκε να πει το πρωί της Παρασκευής στο Open TV, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, την ώρα που ο αρχηγός των ΑΝΕΛ και πρώην συγκυβερνήτης γύριζε ένα ακόμα επεισόδιο στο σίριαλ της διάλυσης της κοινοβουλευτικής του ομάδας.

«Ο Πάνος Καμμένος έχει κάνει πολλές φορές βαρύγδουπες δηλώσεις, αλλά δεν τις έχει τεκμηριώσει», σχολίασε ο γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος για το μπαράζ διακηρύξεων, καταγγελιών και προαναγγελιών αποκαλύψεων, στο οποίο επιδίδεται με ιδιαίτερο ζήλο τις τελευταίες ημέρες ο κ. Καμμένος.

«Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του, αλλά η πυκνότητα των δηλώσεων με πολλά υπονοούμενα έχει αρχίσει να κουράζει», παρατήρησε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του Open.

Αλλά, «όταν βλέπεις πολιτικό αρχηγό να κλαψουρίζει, αυτό σημαίνει ότι έχει χάσει την αυτοπεποίθηση του», εκτίμησε ο Πάνος Σκουρλέτης για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ με τον οποίο συγκυβερνούσε το κόμμα του επί 3,5 χρόνια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...