317
Μπροστά στο τζάκι, ο Κέβιν Σπέισι σκαλίζει τις φλόγες και έχει να στείλει μηνύματα | Instagram

«Σκοτώστε τους με καλοσύνη», το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Κέβιν Σπέισι

Protagon Team Protagon Team 25 Δεκεμβρίου 2019, 12:44
Μπροστά στο τζάκι, ο Κέβιν Σπέισι σκαλίζει τις φλόγες και έχει να στείλει μηνύματα
|Instagram

«Σκοτώστε τους με καλοσύνη», το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Κέβιν Σπέισι

Protagon Team Protagon Team 25 Δεκεμβρίου 2019, 12:44

Σχεδόν αποκλεισμένος από κάθε καλλιτεχνική δραστηριότητα, ο Κέβιν Σπέισι έχει καταφύγει στα βίντεο μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα για να βγαίνει ξανά στο προσκήνιο. Κάθε φορά όμως καταφέρνει να συζητείται η μάλλον δυσάρεστη ατμόσφαιρα που αναδίδουν τα βίντεο μαζί με όσα έχει να πει.

«Δεν πιστεύατε πως θα έχανα την ευκαιρία για να σας ευχηθώ “Καλά Χριστούγεννα;”», ρωτά το κοινό του μπροστά στο αναμμένο τζάκι σε βίντεο που ανέβασε χθες Τρίτη, παραμονή των Χριστουγέννων.

Προσθέτει ότι για τον ίδιο ήταν «μια αρκετά καλή χρονιά»…

View this post on Instagram

KTWK

A post shared by Kevin Spacey (@kevinspacey) on

Ο Σπέισι στο βίντεο, όπως και στο προηγούμενο από την κουζίνα του σπιτιού του, μοιάζει να μην μπορεί να ξεφύγει από την περσόνα του Φρανκ Αντεργουντ, του δολοπλόκου πολιτικού και προέδρου των ΗΠΑ που ερμήνευσε στο «House of Cards».

Μπορεί από το σίριαλ να εκδιώχτηκε κακήν κακώς εξαιτίας των σκανδάλων για σεξουαλική παρενόχληση νεαρών ανδρών, αλλά η ψυχρή και υπόγεια απειλητική εκφορά του λόγου τού έμεινε. Μαζί με μια αδιόρατη προφορά του αμερικανικού Νότου, όπως είχε και ο Αντεργουντ.

«Φυσικά», συνεχίζει ο Κέβιν Σπέισι, «κάποιοι πίστεψαν τα πάντα και απλώς περίμεναν με κομμένη την ανάσα να με ακούσουν να τα παραδέχομαι όλα. Ψοφάνε να με δουν να διακηρύσσω ότι όλα είναι αλήθεια και ότι έπαθα ό,τι άξιζε να πάθω.

» Μόνο εσείς και εγώ γνωρίζουμε ότι ποτέ δεν είναι τόσο απλό, ούτε στην πολιτική ούτε και στην πραγματική ζωή».

Αλλά έχει και υποσχέσεις για το νέο έτος: «Καθώς προχωράμε για το 2020, ρίχνω την ψήφο μου για περισσότερο καλό στον κόσμο. Ναι, ξέρω τι σκέφτεστε. Είναι δυνατόν να είναι σοβαρός; Είμαι πολύ σοβαρός. Και δεν είναι δύσκολο, εμπιστευτείτε με».

Καταλήγει με ένα μήνυμα που είναι δύσκολο να καταλάβει κανένας αν είναι μια συμβουλή από τον πρόεδρο Αντεργουντ ή από τον στριμωγμένο από τα σκάνδαλα Σπέισι:

«Την επόμενη φορά που κάποιος κάνει κάτι που δεν σας αρέσει, μπορείτε να βγείτε στην αντεπίθεση ή να συγκρατήσετε την οργή σας και να κάνετε το αναπάντεχο. Μπορείτε να τους σκοτώσετε με καλοσύνη».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...