255
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα λέει με κάτοικο της Μάνδρας Πηγή: www.lifo.gr | IntimeNews

Η τρίτη φορά του Μητσοτάκη στη Μάνδρα και η ενόχληση του Μαξίμου

Protagon Team Protagon Team 24 Φεβρουαρίου 2018, 18:46
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα λέει με κάτοικο της Μάνδρας Πηγή: www.lifo.gr
|IntimeNews

Η τρίτη φορά του Μητσοτάκη στη Μάνδρα και η ενόχληση του Μαξίμου

Protagon Team Protagon Team 24 Φεβρουαρίου 2018, 18:46

Καθημερινές, και με κάθε αφορμή, είναι πλέον οι κόντρες της κυβέρνησης με την αξιωματική αντιπολίτευση. Το πολιτικό κλίμα είναι τέτοιο που ακόμα και η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να επισκεφθεί την Μάνδρα Αττικής, έγινε αφορμή για μία έντονη πολιτική αντιπαράθεση, με τον ΣΥΡΙΖΑ να επιτίθεται στον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Μητσοτάκης λοιπόν, αποφάσισε να επισκεφθεί σήμερα, Σάββατο, την πολύπαθη περιοχή, εκατό ημέρες μετά τις φονικές πλημμύρες.  Συμμετείχε σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, μαζί με τοπικούς φορείς, όπου έκαναν παρεμβάσεις και κάτοικοι.

Αυτή η κίνηση του κ. Μητσοτάκη χαρακτηρίστηκε «στημένη» από τον ΣΥΡΙΖΑ που κατηγόρησε τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας ότι την  επέλεξε για την επικοινωνιακή του προβολή και «για αντιπερισπασμό στα αδιέξοδα του κόμματος». Το Μαξίμου υποστήριξε πως ο πρόεδρος της ΝΔ είπε «ψέματα» για να καταδείξει την απουσία της Περιφέρειας και της κυβέρνησης. «Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης (…) ο πρόεδρος της ΝΔ, εξάλλου, έμαθε πού βρίσκεται η Μάνδρα και η Δυτική Αττική στον χάρτη μετά τις πλημμύρες».

Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας

«Αντί απάντησης στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που είχε το θράσος να σχολιάσει την τρίτη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μάνδρα, η Νέα Δημοκρατία αποστέλλει στο κυβερνών κόμμα σημερινές φωτογραφίες της περιοχής, μήπως και καταλάβουν επιτέλους στο Μαξίμου πως όταν δίνεις υποσχέσεις πρέπει να τις τηρείς», έσπευσε να σχολιάσει η αξιωματική αντιπολίτευση. Για να προσθέσει ότι, τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και η Ρένα Δούρου, δεν έχουν αποτολμήσει, ακόμα, να επισκεφθούν την περιοχή, ενώ έχουν περάσει 100 ημέρες από την πλημμύρα που στοίχισε τη ζωή σε 23 ανθρώπους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...