299
Η Μελάνια σε πρόσφατη εκδήλωση στον Λευκό Οίκο | REUTERS

Σιωπή από την Μελάνια Τραμπ για το μπούλινγκ του συζύγου της στην Γκρέτα

Protagon Team Protagon Team 15 Δεκεμβρίου 2019, 16:41
Η Μελάνια σε πρόσφατη εκδήλωση στον Λευκό Οίκο
|REUTERS

Σιωπή από την Μελάνια Τραμπ για το μπούλινγκ του συζύγου της στην Γκρέτα

Protagon Team Protagon Team 15 Δεκεμβρίου 2019, 16:41

Μπορεί δημοσίως να ηγείται παναμερικανικής καμπάνιας ενάντια στο μπούλινγκ ανηλίκων η Μελάνια Τραμπ, αλλά όταν έχει να κάνει με το μπούλινγκ του συζύγου της εναντίον της Γκρέτα Τούνμπεργκ, δεν βγάζει τσιμουδιά…

Η πρώτη κυρία δεν έκανε κανένα σχόλιο όταν ο Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε -για μία ακόμα φορά- στην 16χρονη σουηδή ακτιβίστρια μέσω Twitter, όπου της είπε ότι χρειάζεται μαθήματα διαχείρισης του θυμού της και της σύστησε να… χαλαρώσει και να πάει σινεμά! Κι αυτό, φυσικά, επειδή η Τούνμπεργκ καταφέρθηκε, σε ομιλία της στη διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα, κατά της ανικανότητας των πολιτικών να πάρουν τα μέτρα που χρειάζεται για να αναστρέψουν την κλιματική αλλαγή.

Οπως γράφουν οι New York Times, το μόνο που είχε να πει η Μελάνια Τραμπ, και αυτό μετά από επίμονες ερωτήσεις για το θέμα στην εκπρόσωπό της, ήταν ότι έχει διαφορετικό τρόπο να εκφράζεται από ό,τι ο σύζυγός της. «Δεν είναι μυστικό ότι ο πρόεδρος και η πρώτη κυρία συχνά χρησιμοποιούν διαφορετικό στυλ επικοινωνίας, όπως κάνουν τα περισσότερα παντρεμένα ζευγάρια», είπε η Στέφανι Γκρίσαμ, στους δημοσιογράφους.

Η Μελάνια Τραμπ έχει αναλάβει την προώθηση μεγάλης καμπάνιας ενάντια στο διαδικτυακό μπούλινγκ, κάτι που έχει χλευαστεί από τους πολιτικούς αντιπάλους του συζύγου της, ο οποίος δεν σταματά να καταφέρεται κατά ανθρώπων που δεν του αρέσουν, μέσω Twitter, ακόμα και κατά ανήλικων, όπως η Γκρέτα Τούνμπεργκ.

Η Μελάνια Τραμπ μοιράζει τσάντες με το λογότυπο «Be best» της καμπάνιας της σε μικρά παιδιά, στην Ουάσινγκτον

Πρόσφατα μάλιστα, στον επίσημο λογαριασμό της προεκλογικής του καμπάνιας, αναρτήθηκε φωτογραφία, στην οποία κοροϊδεύει την σουηδή ακτιβίστρια για την ανακήρυξή της σε πρόσωπο της χρονιάς από το Time.

Στο πλευρό της Τούνμπεργκ έσπευσαν πολλές διεθνείς προσωπικότητες, ανάμεσά τους και η Μισέλ Ομπάμα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...