142
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, επισκέπτεται την Παρασκευή 28 Ιουνίου την Πάτρα, το Μεσολόγγι, το Αγρίνιο και την Ηγουμενίτσα | Twitter/ Kίνημα Αλλαγής

Σηκώνει τους τόνους η Φώφη: «Ο Μητσοτάκης εκβιάζει ωμά τους πολίτες, αλλά δεν τσιμπάνε»

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουνίου 2019, 12:44
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, επισκέπτεται την Παρασκευή 28 Ιουνίου την Πάτρα, το Μεσολόγγι, το Αγρίνιο και την Ηγουμενίτσα
|Twitter/ Kίνημα Αλλαγής

Σηκώνει τους τόνους η Φώφη: «Ο Μητσοτάκης εκβιάζει ωμά τους πολίτες, αλλά δεν τσιμπάνε»

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουνίου 2019, 12:44

Με νέα δήλωση από την Πάτρα όπου βρίσκεται στο πλαίσιο περιοδείας της, η Φώφη Γεννηματά κλιμακώνει την επίθεσή της στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον για εκβιασμό των πολιτών πριν από την κάλπη, προκειμένου να εξασφαλίσει την πολυπόθητη αυτοδυναμία.

«Ο κ. Μητσοτάκης μας λέει τώρα ‘Μητσοτάκης ή χάος’. Εκβιάζει ωμά τον ελληνικό λαό, αλλά οι Ελληνες δεν τσιμπάνε. Θέλουν πολιτική σταθερότητα, δεν θέλουν νέες περιπέτειες. Γι’ αυτό θέλουν ισχυρό Κίνημα Αλλαγής, προοδευτικό αντίβαρο στον κίνδυνο της ανεξέλεγκτης δεξιάς», ήταν η χαρακτηριστική αναφορά της προέδρου του Κινήματος, παρουσία του υποψηφίου του κόμματος στην Αχαΐα, Γιώργου Παπανδρέου, για να κλείσει τη δήλωσή της με ένα μήνυμα προς τους ψηφοφόρους:

«Στις 7 Ιουλίου δίνουμε ραντεβού με τους προοδευτικούς πολίτες στην κάλπη. Η λογική μπορεί να επιστρέψει στη χώρα, με τη δική σας ψήφο. Μην απεμπολείτε την προοδευτική σας ταυτότητα. Η χρήσιμη ψήφος είναι η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...