164
. | IntimeNews

Σγουρός: Σε εκλογικό κέντρο δεν δόθηκε ψηφοδέλτιο της παράταξής μας

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2019, 10:34
. | IntimeNews

Σγουρός: Σε εκλογικό κέντρο δεν δόθηκε ψηφοδέλτιο της παράταξής μας

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2019, 10:34

Στο 1ο ΕΠΑΛ Νέας Σμύρνης ψήφισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, εκφράζοντας τον προβληματισμό του για μια εκλογική «παραφωνία» που σημειώθηκε σε εκλογικό κέντρο της Εκάλης.

Ο Γιάννης Σγουρός υποστήριξε, συγκεκριμένα, ότι νωρίς το πρωί σε εκλογικό κέντρο της Εκάλης δεν δόθηκε σε ψηφοφόρο το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του, τονίζοντας ότι το υπουργείο Εσωτερικών και οι αρμόδιες Αρχές θα πρέπει να επιληφθούν του ζητήματος.

Μιλώντας προς τους δημοσιογράφους, ο κ. Σγουρός σημείωσε ότι «σήμερα οι πολίτες ασκούν το ύψιστο δημοκρατικό τους δικαίωμα για την ευρωβουλή τους δήμους και τις περιφέρειες όλης της χώρας».

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν «δυναμικά την παράταξή μας από τον πρώτο γύρο, την Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής, που έχει αποδείξει ότι και ξέρει και μπορεί να πετύχει να διοικήσει αποτελεσματικά την περιφέρεια Αττικής», πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Σγουρός εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως όλοι έχουν αντιληφθεί ότι η εκλογή περιφερειάρχη είναι μια πολύ σημαντική απόφαση, μια απόφαση που δεν πρέπει όλοι να την παίρνουμε αψήφιστα, είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...