209
| gsgouros.gr

Σγουρός κατά Δούρου: «Κομματάρχης και περιφερειάρχης δεν γίνεται»

Protagon Team Protagon Team 22 Απριλίου 2019, 13:45

Σγουρός κατά Δούρου: «Κομματάρχης και περιφερειάρχης δεν γίνεται»

Protagon Team Protagon Team 22 Απριλίου 2019, 13:45

Στο «Αποκαλυπτικό Δελτίο» στο Εψιλον με τον Γιάννη Παπαγιάννη και την Ανδριάννα Ζαρακέλη φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Σγουρός.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής μίλησε μεταξύ άλλων για τους λόγους της αποτυχίας της Ρένας Δούρου, επισημαίνοντας ότι «η κυρία Δούρου κρατάει δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη. Είναι ταυτόχρονα και περιφερειάρχης και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ.

» Ετσι δεν γίνεται να πετύχεις. Τα συμφέροντα της Περιφέρειας πολλές φορές συγκρούονται με αυτά του κόμματος. Και περιφερειάρχης και κομματάρχης δεν γίνεται. Εγώ τήρησα το κομματικό ασυμβίβαστο».

Σε ό,τι αφορά τα αντιπλημμυρικά έργα που γίνονται στη Μάνδρα, είπε ότι «καθυστέρησαν να ξεκινήσουν πριν από τέσσερα χρόνια και η κυρία Δούρου είναι υπόλογη γι’ αυτό. Παρέλαβε μελέτη έτοιμη το 2014 για το συγκεκριμένο ρέμα και ξύπνησε το 2018, μετά τη φονική πλημμύρα που έγινε τον Νοέμβριο του 2017  και μάλιστα με διαδικασίες απευθείας ανάθεσης σε εργολάβους».

Σε ό,τι αφορά την περιοδεία σήμερα σε σχέση με την προηγούμενη αναμέτρηση, ο κ. Σγουρός επισήμανε ότι «δεν έχει καμία σχέση το 2014 με το 2019. Τότε ήταν μία ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα πολιτικά.

» Κaι όμως ηττηθήκαμε για μόλις 12.000 ψήφους με τα άκυρα ψηφοδέλτια να είναι πάνω από 100.000! Τώρα οι πολίτες μας αγκαλιάζουν και οι περισσότεροι αναγνωρίζουν  ότι είμαστε οι μόνοι που ενδιαφερόμαστε για την Περιφέρεια και κάναμε έργο γι’ αυτήν».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...