282
Φωτογραφία από το σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο 19χρονος Αλκης | SOOC

Σεσημασμένος ο συλληφθείς για τη δολοφονία του Αλκη – Τι βρέθηκε στον «Σύνδεσμο Φίλων ΠΑΟΚ Θύρα 4»

Protagon Team Protagon Team 2 Φεβρουαρίου 2022, 16:45
Φωτογραφία από το σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο 19χρονος Αλκης
|SOOC

Σεσημασμένος ο συλληφθείς για τη δολοφονία του Αλκη – Τι βρέθηκε στον «Σύνδεσμο Φίλων ΠΑΟΚ Θύρα 4»

Protagon Team Protagon Team 2 Φεβρουαρίου 2022, 16:45

Ανακοινώθηκε επισήμως από την ΕΛ.ΑΣ. η σύλληψη του 23χρονου Αλβανού για τη δολοφονία του 19χρονου Αλκη τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στη συμβολή των οδών Γαζή και Πλαστήρα στη Θεσσαλονίκη. Στην ίδια ανακοίνωση παρουσιάζονται επίσης τα ευρήματα της αστυνομικής εφόδου στον «Σύνδεσμο Φίλων ΠΑΟΚ Θύρα 4» στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού, στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται για σκληρό χούλιγκαν –κάτοικο Θεσσαλονίκης με προσωρινή άδεια παραμονής στη χώρα– που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές (το 2019), σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ήδη δίκη για υπόθεση οπαδικής βίας.

Ο 23χρονος συλληφθείς (κάτω η φωτογραφία του που δόθηκε στη δημοσιότητα από το protothema.gr) φέρεται να ήταν ένας από τους τρεις προσαχθέντες στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και να έχει αναγνωριστεί από τους φίλους του Αλκη που ήταν μαζί του τη νύχτα της αιματηρής επίθεσης. Την Πέμπτη αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ έχει αναλυτικά ως εξής:

«Οι άμεσες προανακριτικές ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στη σύλληψη ατόμου που εμπλέκεται σε υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου στην περιοχή Χαριλάου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 23χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη έπειτα από ενδελεχείς έρευνες και επιστάμενες αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα σε Σύνδεσμο Φιλάθλων αθλητικής ομάδας στο κέντρο της πόλης, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

Αναδιπλούμενοι σουγιάδες,
Κράνη,
Βεγγαλικά χειρός,
Κροτίδες,
Διάφορα εργαλεία (φτυάρια, σφυριά, δικράνια κ.α.),
Μεταλλικοί σωλήνες,
Ξύλινα ρόπαλα

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ενώ η αστυνομική έρευνα-προανάκριση συνεχίζεται».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...