432
Ο 26χρονος καθώς καταφθάνει, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης | © Intime p.a.

Σεσημασμένος ο οδηγός του ΙΧ που «θέρισε» τη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη

Protagon Team Protagon Team 24 Νοεμβρίου 2022, 09:27
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 24/11/2022, 12:50
Ο 26χρονος καθώς καταφθάνει, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης
|© Intime p.a.

Σεσημασμένος ο οδηγός του ΙΧ που «θέρισε» τη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη

Protagon Team Protagon Team 24 Νοεμβρίου 2022, 09:27
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 24/11/2022, 12:50

Στη σύλληψη της συνοδηγού του μαύρου Skoda που τα ξημερώματα της Τρίτης παρέσυρε την 21 ετών φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη, στην Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία, ενώ παράλληλα αναζητείτο ο οδηγός του οχήματος. Οπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για σεσημασμένο Αλβανό, ηλικίας 26ετών, που είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υπόθεση ναρκωτικών (φέρεται να είχε συλληφθεί με μεγάλη ποσότητα χασίς και να αποφυλακίστηκε υπό όρους).

Λίγο πριν τις 11 π.μ. και καθώς παρήλθε η διαδικασία του αυτοφώρου, ο 26χρονος οδηγός του αυτοκινήτου προσήλθε, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση των Αρχών.

Σύμφωνα με δηλώσεις αυτοπτών μαρτύρων του τροχαίου, ο οδηγός του Skoda, όχι μόνο παρέσυρε την κοπέλα, αλλά όπως περιγράφουν, αφού προσέκρουσε σε άλλο σταθμευμένο όχημα, έκανε όπισθεν και πέρασε ξανά από πάνω της.

Σε βίντεο που μετέδωσε το Μega, καταγράφηκε η στιγμή που ο οδηγός φεύγει με ιλιγγιώδη ταχύτητα από το σημείο του ατυχήματος.

Το απόγευμα της Τετάρτης στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε ύστερα από σχετική κλήση η συνοδηγός του ΙΧ, η οποία και συνελήφθη. Η 19χρονη αναμενόταν να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο 26χρονος Αλβανός εγκατέλειψε το όχημα στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης λίγες ώρες μετά το ατύχημα. Ιδιοκτήτης του ΙΧ είναι ένας 44χρονος Ελληνας, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival.gr, έχει και αυτός απασχολήσει στο παρελθόν τις Aρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και για ενδοοικογενειακή βία.

Η 21 ετών φοιτήτρια χαροπαλεύει στη ΜΕΘ του «Παπαγεωργίου», με τους συγγενείς της να ελπίζουν σε ένα θαύμα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, για τη ζωή της.

 

Οπως έκανε γνωστό η θεία της κοπέλας, η Εμμα –όπως είναι το όνομά της– έφυγε από τα Χανιά με την τελευταία πτήση για Θεσσαλονίκη, έφτασε με μιάμιση ώρα καθυστέρηση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και είχε σκοπό να συναντήσει κάποιες φίλες της.

«Αυτή ήταν η διαδρομή που ακολούθησε μόλις επέστρεψε από τα Χανιά. Δεν ήθελε να πάρει το αυτοκίνητό της στη Θεσσαλονίκη, να οδηγεί σε μια ξένη πόλη και να ανησυχούμε. Δεν έπινε, δεν ήθελε να ζει τη ζωή της στα άκρα και ήθελε να είναι ασφαλής. Πλέον ελπίζουμε σε ένα θαύμα για τη ζωή της», περιγράφει.

«Η Αστυνομία αναζητά τον δράστη, αλλά και να τον βρουν, μετά θα βγει έξω και θα είναι ελεύθερος. Σήμερα ήταν η ανιψιά μου, αύριο θα είναι ένα άλλο παιδί», υπογραμμίζει και προσθέτει για τον οδηγό που χτύπησε και εγκατέλειψε την ανιψιά της αιμόφυρτη στο οδόστρωμα:

«Αυτός δεν είχε σκοπό να σταματήσει. Δεν ήθελε να βοηθήσει το κορίτσι. Ηθελε να φύγει, έκανε όπισθεν και την πάτησε ξανά και το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να φύγει από το σημείο. Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει αισθήματα, έκανε ό,τι ήθελε».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...