225
Aκης Πετρετζίκης (στο μέσο) και Κώστας Μπακογιάννης (δεξιά) σε μία από τις selfies | Instagram

Selfies γαστρονομίας για Κώστα Μπακογιάννη και Ακη Πετρετζίκη στο Ισραήλ

Protagon Team Protagon Team 19 Οκτωβρίου 2018, 14:08
Aκης Πετρετζίκης (στο μέσο) και Κώστας Μπακογιάννης (δεξιά) σε μία από τις selfies
|Instagram

Selfies γαστρονομίας για Κώστα Μπακογιάννη και Ακη Πετρετζίκη στο Ισραήλ

Protagon Team Protagon Team 19 Οκτωβρίου 2018, 14:08

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης και ο γνωστός σεφ Ακης Πετρετζίκης ένωσαν τις δυνάμεις τους στη γιορτή αγροδιατροφής και τουρισμού που διοργάνωσε η ελληνική πρεσβεία και το ελληνικό γραφείο τουρισμού στο Ισραήλ.

Αμφότεροι είχαν την τιμητική τους στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στην εκδήλωση στο Τελ Αβίβ (δείτε κάτω), η οποία και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

«Ήρθαμε στο Τελ Αβίβ και τα κάναμε άνω κάτω. Ενθουσιασμένοι όλοι από τις γεύσεις Στερεάς Ελλάδας που δημιούργησε ο Άκης Πετρετζίκης, στην γιορτή αγροδιατροφής και τουρισμού που διοργανώσαμε με την ελληνική πρεσβεία στο Τελ Αβίβ και το ελληνικό γραφείο τουρισμού του Ισραήλ. Μαζί μας και οι επιχειρηματίες του τουρισμού και της αγροδιατροφής για στοχευμένες συναντήσεις με τα μεγαλύτερα τουριστικά πρακτορεία και τους μεγαλύτερους εισαγωγείς. Την ανάπτυξη την δημιουργούμε, δεν την περιμένουμε», τόνισε σε δηλώσεις του ο Κώστας Μπακογιάννης.

«Εμείς ταξιδέψαμε μέχρι το Τελ Αβίβ. Οι γεύσεις, όμως, της Στερεάς Ελλάδας ‘ταξίδεψαν’ σε ολόκληρο τον κόσμο! Και μιλήσαμε για τα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας, αυτά της Περιφέρειάς μας!», υπογράμμισε από τη πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, Φάνης Σπανός (μαζί με τον περιφερειάρχη στη φωτογραφία κάτω).

Ο δημοφιλής σεφ ανέβασε μάλιστα και μία φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram που μαρτυρά το κλίμα που επικράτησε κατά τη διάρκεια της κοινής του παρουσίας στην εκδήλωση με τον Κώστα Μπακογιάννη.

View this post on Instagram

With @kostasbakoyannis and @michalansky Thank you all for the great event…. #visitGreece

A post shared by Akis Petretzikis (@akis_petretzikis) on

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...