233
|

Σε στενό οικογενειακό κύκλο -λόγω κορονοϊού- η κηδεία του Πάνου Χατζηκουτσέλη

Protagon Team Protagon Team 24 Μαρτίου 2020, 15:36

Σε στενό οικογενειακό κύκλο -λόγω κορονοϊού- η κηδεία του Πάνου Χατζηκουτσέλη

Protagon Team Protagon Team 24 Μαρτίου 2020, 15:36

Στο Κοιμητήριο Μαραθώνα, σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω κορονοϊού, κηδεύτηκε ο ηθοποιός Πάνος Χατζηκουτσέλης που έφυγε προ ημερών από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών.

«Λόγω των συνθηκών η κηδεία θα γίνει σε εξαιρετικά κλειστό οικογενειακό κύκλο. Ξέρουμε όμως πως όλοι θα είστε κοντά του και κοντά μας με τη σκέψη σας. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας στον Πανούλη μας αλλά και τη συμπαράσταση στη δική μας θλίψη για την απουσία του, έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook (εδώ) η ανιψιά του ηθοποιού, Αση Χατζηκουτσέλη.

Ακολουθεί το συγκινητικό της μήνυμα :

«Τον Πανούλη θα αποχαιρετήσουμε την Τρίτη 24/3/2020 το μεσημέρι στο κοιμητήριο του Μαραθώνα για να είναι παρέα με τον πατέρα μου και αδελφό του Θοδωρή και το γιο μου και βαφτισιμιό του Ιωάννη – Ερμή που τόσο λάτρευε. Έτσι θα είναι όλοι μαζί παρέα και εκεί αλλά και στον δικό τους Παράδεισο. Λόγω των συνθηκών η κηδεία θα γίνει σε εξαιρετικά κλειστό οικογενειακό κύκλο. Ξέρουμε όμως πως όλοι θα είστε κοντά του και κοντά μας με τη σκέψη σας. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας στον Πανούλη μας αλλά και τη συμπαράσταση στη δική μας θλίψη για την απουσία του. Να ξέρετε όμως ότι τώρα θα είναι πιο χαρούμενος γιατί θα συναντηθεί με τα αδέλφια του, ειδικά τη Ρουλίτσα του, και τους φίλους του που τόσο του έλειπαν».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...