207
Μάχη με τις φλόγες | Menelaos Myrillas / SOOC

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Ανατολική και Δυτική Αττική

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουλίου 2018, 21:12
Μάχη με τις φλόγες
|Menelaos Myrillas / SOOC

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Ανατολική και Δυτική Αττική

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουλίου 2018, 21:12

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου τις περιφερειακές ενότητες της Ανατολικής και της Δυτικής Αττικής μετά τις πυρκαγιές που πλήττουν την Περιφέρεια.

Παράλληλα, η Περιφέρεια Αττικής έσπευσε να παράσχει κάθε μέσο (λεωφορεία, υδροφόρες, μηχανήματα, κ.ά.) που της ζητήθηκε από το Πυροσβεστικό Σώμα.

Την ίδια στιγμή, η κυρία Δούρου μετέχει στο Συντονιστικό που βρίσκεται αυτές τις ώρες σε εξέλιξη, στο κέντρο επιχειρήσεων πολιτικής προστασίας ενώ ενημερώνεται από την πρώτη στιγμή που ξέσπασαν οι πυρκαγιές στην Αττική.

Νωρίτερα το απόγευμα συνεδρίασε το συντονιστικό όργανο πολιτικής προστασίας στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής.

Επιστρέφει ο Τσίπρας από την Βοσνία – Ερζεγοβίνη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός που ενημερώθηκε για την κρισιμότητα της κατάστασης με τα πύρινα μέτωπα στην Αττική δεν θα παραστεί στην τελετή βράβευσής του και θα επιστρέψει στην Αθήνα με ειδική πτήση στις 01:20 τα ξημερώματα.

Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε τον προβληματισμό του, για τα παράλληλα πύρινα μέτωπα που ξέσπασαν στην Αττική τη Δευτέρα.

Ακυρώσεις και εκτροπές πτήσεων στο «Ελ. Βενιζέλος»

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην Αττική έχουν προκαλέσει προβλήματα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», κυρίως στις αφίξεις πτήσεων.

Οχτώ πτήσεις ακυρώθηκαν, ενώ άλλες εννέα, οι οποίες προσέγγιζαν το διεθνές αεροδρόμιο, πήραν εντολή να κατευθυνθούν σε άλλα, εκτός Αττικής, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...