163
Μια από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του πρίγκιπα Φιλίππου, πατέρα του Καρόλου, το περασμένο καλοκαίρι | Adrian Dennis/Pool via REUTERS/File Photo

Σε επέμβαση καρδιάς υποβλήθηκε ο 99ετής πρίγκιπας Φίλιππος

Protagon Team Protagon Team 4 Μαρτίου 2021, 14:49
Μια από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του πρίγκιπα Φιλίππου, πατέρα του Καρόλου, το περασμένο καλοκαίρι
|Adrian Dennis/Pool via REUTERS/File Photo

Σε επέμβαση καρδιάς υποβλήθηκε ο 99ετής πρίγκιπας Φίλιππος

Protagon Team Protagon Team 4 Μαρτίου 2021, 14:49

Ο πρίγκιπας Φίλιππος της Βρετανίας, ο 99χρονος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, υποβλήθηκε την Τετάρτη, σε επιτυχή επέμβαση για προϋπάρχοντα καρδιακά προβλήματα. Αυτό ανακοίνωσαν τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ο Φίλιππος εισήχθη στο νοσοκομείο στις 16 Φεβρουαρίου λόγω αδιαθεσίας προκειμένου να λάβει αγωγή για αδιευκρίνιστη, μη σχετιζόμενη με την Covid-19, λοίμωξη.

Τη Δευτέρα μεταφέρθηκε σε διαφορετικό νοσοκομείο στο κεντρικό Λονδίνο, με το παλάτι να ανακοινώνει ότι θα υποβαλλόταν σε καρδιολογικές εξετάσεις και ότι θα συνέχιζε να λαμβάνει θεραπεία για τη λοίμωξη.

Τα τηλεοπτικά συνεργεία έχουν στρατοπεδεύσει έξω από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο πρίγκιπας Φίλιππος (REUTERS/Henry Nicholls)
Εντονη η παρουσία αστυνομικών έξω από το νοσοκομείο (REUTERS/Peter Cziborra)

«Ο δούκας του Εδιμβούργου υποβλήθηκε χθες σε επιτυχή επέμβαση για προϋπάρχουσα καρδιακή πάθηση στο νοσοκομείο St Bartholomew», ανακοίνωσε το Μπάκιγχαμ, χρησιμοποιώντας τον επίσημο τίτλο του Φίλιππου, προσθέτοντας ότι «θα παραμείνει στο νοσοκομείο για θεραπεία, ανάπαυση και ανάρρωση για αρκετές ημέρες».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...