165
| YouTube

Σε διαθεσιμότητα ο youtuber αντιεμβολιαστής αστυνομικός

Protagon Team Protagon Team 7 Οκτωβρίου 2021, 14:00
|YouTube

Σε διαθεσιμότητα ο youtuber αντιεμβολιαστής αστυνομικός

Protagon Team Protagon Team 7 Οκτωβρίου 2021, 14:00

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αντιεμβολιαστής youtuber αστυνομικός, ο οποίος μέσα από το κανάλι του στο YouTube και τον λογαριασμό του στο Facebook ξεσπάθωνε κατά των εμβολίων, της υποχρεωτικότητας των τεστ, του κράτους, ακόμα και της ίδιας της Αστυνομίας.

Σε βάρος του αστυνομικού που υπηρετεί σε αστυνομικό τμήμα της Δυτικής Αττικής και εμφανίζεται με το όνομα «Τηλέμαχος», έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής, τέσσερις ΕΔΕ (Ενορκες Διοικητικές Εξετάσεις).

Βάσει του πορίσματος μίας εκ των ΕΔΕ, ο youtuber αστυνομικός ετέθη με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, σε διαθεσιμότητα.

Όπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο, το υλικό που περιλαμβάνεται στην ΕΔΕ (πχ βίντεο υπό τον τίτλο «Πώς πολεμάμε τα ΜΑΤ»), υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Σε εξέλιξη είναι οι ΕΔΕ για τα υπόλοιπα βίντεο του ιδιαίτερα δραστήριου από τον περασμένου Ιούλιο αντιεμβολιαστή αστυνομικού στο ΥοuTube.

Κατά πληφορίες, ο εν λόγω αστυνομικός φέρεται να ήταν μεταξύ των προσαχθέντων για τα επεισόδια στην τελευταία συκέντρωση αντιεμβολιατών στο Σύνταγμα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...