169
Ο Ρις-Μογκ ήταν για ώρα σε αυτή την μάλλον άνετη και αδιάφορη στάση | Twitter

Σάλος με τον υπουργό των Τόρις που ξάπλωσε αμέριμνος στα έδρανα της Βουλής!

Protagon Team Protagon Team 4 Σεπτεμβρίου 2019, 10:45
Ο Ρις-Μογκ ήταν για ώρα σε αυτή την μάλλον άνετη και αδιάφορη στάση
|Twitter

Σάλος με τον υπουργό των Τόρις που ξάπλωσε αμέριμνος στα έδρανα της Βουλής!

Protagon Team Protagon Team 4 Σεπτεμβρίου 2019, 10:45

Την ώρα μιας από τις πιο δραματικές συνεδριάσεις των τελευταίων ετών στο βρετανικό κοινοβούλιο, κορυφαίος κοινοβουλευτικός των Τόρις αποφάσισε ότι είναι μια καλή ευκαιρία να ξαπλώσει στα έδρανα με την πράσινη επένδυση.

Σαν μην συμβαίνει τίποτα και αγνοώντας τις σφοδρές διαμαρτυρίες των συναδέλφων του, ο Τζέικομπ Ρις-Μογκ έμεινε για ώρα σε αυτή την περιφρονητική για τον θεσμό και για τους συναδέρφους του στάση.

Αυτό ακριβώς τού τόνισε η επικεφαλής των Πρασίνων Κάρολιν Λούκας: «Μιλήσαμε πολύ για δημοκρατία σήμερα. Πρέπει να πω όμως ότι ο κοινοβουλευτικός των Τόρις με τη γλώσσα του σώματός του φαίνεται τόσο πολύ περιφρονητικός για το σώμα και για τον λαό», είπε.

Και για να περάσει στα πρακτικά το περιστατικό, περιέγραψε την εμφάνιση του Ρις-Μογκ: «Απλώθηκε και πιάνει τρεις θέσεις, ξαπλωμένος σαν να πρέπει να ακούσει κάτι πολύ βαρετό».

Ο Ρις-Μογκ είναι ένας από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του Brexit, υπερσυντηρητικός και αμφιλεγόμενων απόψεων πολιτικός. Από τον Μπόρις Τζόνσον ορίστηκε στο αξίωμα του Leader of the House, ένα είδος υπουργού-συνδέσμου ανάμεσα στην κυβέρνηση και την κοινοβουλευτική ομάδα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...