370
Ο Μιχαήλ Γκαλίν με τον γάτο του Βίκτορ στο αεροπλάνο της Aeroflot | Facebook

Ρώσος έστησε κομπίνα για να βάλει λαθραία τον ευτραφή γάτο του σε αεροπλάνο

Protagon Team Protagon Team 15 Νοεμβρίου 2019, 16:58
Ο Μιχαήλ Γκαλίν με τον γάτο του Βίκτορ στο αεροπλάνο της Aeroflot
|Facebook

Ρώσος έστησε κομπίνα για να βάλει λαθραία τον ευτραφή γάτο του σε αεροπλάνο

Protagon Team Protagon Team 15 Νοεμβρίου 2019, 16:58

Ενα απίθανο περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν… τροφαντό γάτο σημειώθηκε σε ένα αεροπορικό ταξίδι της Aeroflot από τη Μόσχα στο Βλαδιβοστόκ, στη ρωσική Απω Ανατολή.

Ολα είχαν να κάνουμε τους αυστηρούς κανόνες της εταιρείας που προβλέπουν ότι τα κατοικίδια που ζυγίζουν πάνω από οκτώ κιλά θα πρέπει κατά τη διάρκεια της πτήσης να παραμένουν στον χώρο των αποσκευών και όχι στην καμπίνα παρέα με τα αφεντικά τους.

Ομως ο ιδιοκτήτης του γάτου, Μιχαήλ Γκαλίν, δεν ήθελε να αποχωριστεί τον αγαπημένο του Βίκτορ ούτε λεπτό και έτσι οργάνωσε ολόκληρη «επιχείρηση» προκειμένου να ξεγελάσει τους ελεγκτές στο αεροδρόμιο της Μόσχας. Και τα κατάφερε!

Σύμφωνα με το BBC, όταν ενημερώθηκε για τους κανονισμούς και αντιλήφθηκε ότι Βίκτορ ζυγίζει 10 κιλά, ο Γκαλίν ανέβαλε την πτήση του για μια ημέρα έτσι ώστε να βρει έναν άλλο γάτο -ίδιο με τον Βίκτορ απλά ελαφρύτερο- και να τον «παρουσιάσει» στους υπαλλήλους του αεροδρομίου. Αφότου ο «αδύνατος» γάτος πέρασε επιτυχώς το τεστ βάρους, ο Γκαλίν τον επέστρεψε στους ιδιοκτήτες του και ξαναπέρασε τον έλεγχο με τον «χοντρό» Βίκτορ.

Φανταστείτε λίγο το σκηνικό, με τον 34χρονο Ρώσο να λέει κάτι του στυλ: «εγώ είμαι παιδιά, που πέρασα τον έλεγχο πριν άλλα κάτι ξέχασα και ξανάρθα. Δεν υπάρχει λόγος να τον ξαναζυγίσετε τον γάτο» και τους ελεγκτές να συμφωνούν χαμογελώντας, ίσως λέγοντας και ένα κομπλιμέντο για το πόσο χαριτωμένος είναι ο Βίκτορ.

Το σχέδιο του Γκαλίν ήταν επιτυχές αλλά δεν πέρασε χωρίς συνέπειες. Βλέπετε, το σχέδιο «προδόθηκε» λίγες ημέρες αργότερα από μια φωτογραφία που ανέβασε ο πονηρός ταξιδιώτης στο Facebook. Στη συγκεκριμένη εικόνα μπορεί να διακρίνει κανείς τον νεαρό Ρώσο με τον «υπέρβαρο» Βίκτορ να ατενίζουν έξω από το παράθυρο του αεροπλάνου. Η φωτογραφία όμως κίνησε γρήγορα την προσοχή των υπαλλήλων της Aeroflot, ίσως λόγω της λεζάντας που επέλεξε ο Γκαλίν («αντικαθιστώντας τον χοντρό γάτο Βίκτορ»).

Ετσι, η εταιρεία έλεγξε τις κάμερες ασφαλείας και γρήγορα αντιλήφθηκε την κομπίνα του Γκαλίν. Αποτέλεσμα: η Aeroflot τιμώρησε τον νεαρό με μηδενισμό των μιλίων πτήσης που είχε συλλέξει πετώντας όλα αυτά τα χρόνια.

Μπορεί ο Γκαλίν να έχασε τα μίλια του δεν έχασε όμως το χιούμορ του καθώς λίγες ώρες μετά την απόφαση της εταιρείας «να τον μηδενίσει», ο Γκαλίν ανέβασε μια φωτογραφία από όταν ο Βίκτορ ήταν μωρό γράφοντας: «όταν ο Βίκτορ τηρούσε τους κανονισμούς της Aeroflot».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...