183
Η Λουντμίλα Σκρέμπνεβα και ο Βλαντίμιρ Πούτιν όταν ήταν ακόμα παντρεμένοι |

Ρωσία: Σε οικονομικό σκάνδαλο εμπλέκεται η πρώην σύζυγος του Πούτιν

Protagon Team Protagon Team 7 Νοεμβρίου 2019, 17:30
Η Λουντμίλα Σκρέμπνεβα και ο Βλαντίμιρ Πούτιν όταν ήταν ακόμα παντρεμένοι
|

Ρωσία: Σε οικονομικό σκάνδαλο εμπλέκεται η πρώην σύζυγος του Πούτιν

Protagon Team Protagon Team 7 Νοεμβρίου 2019, 17:30

Μετοχές σε εταιρεία που δίνει μικρά δάνεια σε Ρώσους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, φέρεται να έχει η πρώην σύζυγος του Βλαντίμιρ Πούτιν, Λουντμίλα Σκρέμπνεβα.

Σύμφωνα με ιστοσελίδα της ρωσικής αντιπολίτευσης, η Σκρέμπνεβα κατέχει το 7% της CarMoney, μίας εταιρείας που δίνει μικρά δάνεια με αντάλλαγμα το αυτοκίνητο του δανειολήπτη ως εγγύηση αποπληρωμής.

Η πρώην κυρία Πούτινα πήρε διαζύγιο από τον πρόεδρο της Ρωσίας, το 2013. Μαζί έχουν δύο κόρες, την Κατερίνα Τικόνοβα και την Μαρία Πούτινα.

Σύμφωνα με τους Times, τα δάνεια της CarMoney παρουσίασαν μεγάλη ζήτηση από τότε που η ίδια αγόρασε μετοχές στην εταιρεία.

Το δημοσιογραφικό site Sobesednik, κατηγόρησε την 61χρονη Σκρέμπνεβα ότι βγάζει χρήματα σε βάρος ανθρώπων που πνίγονται στα χρέη.

Σύμφωνα με έρευνα, το ένα τρίτο των Ρώσων που παίρνουν αυτά τα «μικρο-δάνεια» δεν πληρώνονται στην ώρα τους στις δουλειές τους.

Στο μεταξύ, η κεντρική τράπεζα της Ρωσίας προειδοποίησε ότι τα χρήματα που έχουν δανειστεί οι πολίτες της χώρας από τράπεζες και εταιρείες δανείων είναι τα περισσότερα από το 2012.

Μάλιστα, ενόψει των κινδύνων που εγκυμονεί ο αλόγιστος δανεισμός, η κυβέρνηση σκέπτεται να απαγορέψει τις εταιρείες μικρο-δανείων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...