246
Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, | Νέα Δημοκρατία

Ρωμανός: Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει καλύτερη υπεράσπιση στον Κουφοντίνα από ό,τι η Κούρτοβικ

Protagon Team Protagon Team 3 Μαρτίου 2021, 15:08
Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός,
|Νέα Δημοκρατία

Ρωμανός: Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει καλύτερη υπεράσπιση στον Κουφοντίνα από ό,τι η Κούρτοβικ

Protagon Team Protagon Team 3 Μαρτίου 2021, 15:08

Για επικοινωνιακή διαχείριση της κατακραυγής που δέχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ εξαιτίας της δήλωσης Δρίτσα, έκανε λόγο ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, κληθείς να σχολιάσει σε ραδιοφωνική του συνέντευξη την ανακοίνωση που εξέδωσε -έστω και καθυστερημένα- η Κουμουνδούρου (εδώ).

«Ξεκινώ από την κοινή λογική ότι κανένα κράτος δικαίου δεν εκβιάζεται από οποιονδήποτε πολυ-ισοβίτη, κρατούμενο, serial killer ή οποιονδήποτε άλλον. Θυμίζω ότι είναι η πέμπτη απεργία πείνας του Κουφοντίνα. Αν κάποιοι δεν είχαν περάσει φωτογραφικές ρυθμίσεις υπέρ του, δεν θα είχε προχωρήσει από την πρώτη στη δεύτερη, από τη δεύτερη στην τρίτη κ.ο.κ.», υποστήριξε αρχικά ο κ. Ρωμανός στις δηλώσεις του στον Real FM το μεσημέρι της Τετάρτης.

«Οσο ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να υπερασπίζεται και να κάνει καλύτερη υπεράσπιση στον Κουφοντίνα από την κυρία Κούρτοβικ, τόσο ο κανένας θα συνεχίζει να θεωρείται καλύτερη αξιωματική αντιπολίτευση από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως καταδεικνύουν όλες οι δημοσκοπήσεις και αυτό πρέπει να το καταλάβει ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου της ΝΔ για να συμπληρώσει σχετικά με την ανακοίνωση της Κουμουνδούρου:

«Το ότι η ανακοίνωση ήρθε 24 ώρες μετά, μου δείχνει αμηχανία. Αν προφανώς έχεις ξεκάθαρη θέση, με το που “σκάει” η είδηση βγαίνεις και δημοσιοποιείς τη θέση σου. Επίσης μου δείχνει μια επικοινωνιακή διαχείριση της κατακραυγής, που ήταν μεγαλύτερη από όσο μπορούσαν επικοινωνιακά να αντέξουν. Από εκεί και πέρα, η αφωνία του ίδιου του κ. Τσίπρα συνεχίζεται».

Επί της ουσίας, κατέληξε, «δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει δυστυχώς, ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ ως υπερασπιστής τρομοκρατών».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...