235
Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός | Γραφείο Τύπου ΝΔ

Ρωμανός: Για τον Μπογδάνο έβγαλε ανακοίνωση το ΚΚΕ, για την κλοτσιά πότε;

Protagon Team Protagon Team 8 Οκτωβρίου 2019, 13:39
Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός
|Γραφείο Τύπου ΝΔ

Ρωμανός: Για τον Μπογδάνο έβγαλε ανακοίνωση το ΚΚΕ, για την κλοτσιά πότε;

Protagon Team Protagon Team 8 Οκτωβρίου 2019, 13:39

Συνέχεια στο πολιτικό ζήτημα που έχει προκύψει με τα επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών του ΠΑΜΕ και ανδρών των ΜΑΤ στο άγαλμα του Τρούμαν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, έδωσε η Νέα Δημοκρατία, εγκαλώντας το ΚΚΕ για τη στάση του.

Ως γνωστόν, μια φωτογραφία με διαδηλωτή να επιχειρεί μια τρομακτική κλοτσιά κατά άνδρα των ΜΑΤ στην πλάτη έγινε πρώτα viral και έπειτα προκάλεσε την αντίδραση στελεχών της ΝΔ που κατήγγειλαν την «αριστερή βία», η οποία συχνά βρίσκεται στο απυρόβλητο.

«Η βία είναι κάτι που δεν δεχόμαστε υπό καμία συνθήκη και απ’ όπου κι αν προέρχεται», τόνισε την Τρίτη, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, σε δηλώσεις του για την επεισοδιακή πορεία του ΚΚΕ το περασμένο Σάββατο και την επίθεση με κλοτσιές που δέχθηκε ο αστυνομικός.

Με αφορμή εξάλλου την ανακοίνωση που εξέδωσε το Κομμουνιστικό Κόμμα για τον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο, και την ενέργειά του να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του διαδηλωτή που χτύπησε τον αστυνομικό (εδώ), ο κ. Ρωμανός διερωτήθηκε αν ο Περισσός έκανε το ίδιο για να καταδικάσει την συμπεριφορά του στελέχους του.

«Το ΚΚΕ, που έβγαλε δήλωση για τον κύριο Μπογδάνο, για να καταδικάσει το στέλεχός του έβγαλε δήλωση; Υπάρχει κάποια δήλωση του ΚΚΕ που να καταδικάζει την τραγική και αποτρόπαια συμπεριφορά του στελέχους του και να καταδικάζει τη βία ή καταδικάζουμε τη βία ανάλογα με το από πού προέρχεται;» διερωτήθηκε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, μιλώντας στο Αttica TV.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...