261
Ο Τζο Μπάιντεν και το εξώφυλλο του Rolling Stone | CreativeProtagon

Rolling Stone: Ο Μπάιντεν θα ξαναχτίσει τις ΗΠΑ πάνω στα ερείπια του Τραμπ

Protagon Team Protagon Team 20 Οκτωβρίου 2020, 17:46
Ο Τζο Μπάιντεν και το εξώφυλλο του Rolling Stone
|CreativeProtagon

Rolling Stone: Ο Μπάιντεν θα ξαναχτίσει τις ΗΠΑ πάνω στα ερείπια του Τραμπ

Protagon Team Protagon Team 20 Οκτωβρίου 2020, 17:46

Τον Τζο Μπάιντεν στηρίζει για την προεδρία των ΗΠΑ το περιοδικό Rolling Stone, όπως ανακοίνωσε στο καινούργιο του τεύχος.

«Ζήσαμε τα τέσσερα τελευταία χρόνια με έναν άνθρωπο που είναι κατηγορηματικά ακατάλληλος για πρόεδρος. Ευτυχώς για την Αμερική, ο Τζο Μπάιντεν είναι το αντίθετο του Ντόναλντ Τραμπ σε κάθε κατηγορία. Ο Δημοκρατικός υποψήφιος διαθέτει ικανότητα, ενσυναίσθηση, σταθερότητα, εντιμότητα και εγκράτεια», γράφει η διεύθυνση του περιοδικού.

«Ισως το πιο σημαντικό είναι ότι ο Μπάιντεν διακατέχεται από σεβασμό για τους θεσμούς της αμερικανικής δημοκρατίας και βαθιά γνώση του πώς πρέπει να λειτουργήσει η κυβέρνηση και το σύστημα ελέγχων και διατήρησης της ισορροπίας που καθορίζει το Σύνταγμα. Θα ηγηθεί του έθνους ως πρόεδρος και όχι ως δικτάτορας.

Οι εκλογές του 2020 δίνουν την ευκαιρία στο έθνος να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και να ξαναχτισθεί πάνω στα ερείπια του ρατσισμού και του αυταρχισμού που αφήνει πίσω του ο 45ος πρόεδρος. Και λίγοι Αμερικανοί μπορούν να το κάνουν καλύτερα από τον Τζο Μπάιντεν», αναφέρει το άρθρο.

Το αμερικανικό πείραμα κρέμεται στον αέρα σε αυτές τις εκλογές. Ο Μπάιντεν οραματίζεται μία αναγέννηση που θα βασίζεται στην ενότητα και το έχει αποδείξει στην προεκλογική του εκστρατεία», καταλήγει το RS.

Το εξώφυλλο του Rolling Stone

Δεκάδες αμερικανικά ΜΜΕ έχουν ήδη ανακοινώσει τη στήριξή τους στον Τζο Μπάιντεν, ανάμεσα τους, οι New York Times, η USA Today (για πρώτη φορά στην ιστορία της), η Washington Post, οι Los Angeles Times, το Scientific American (για πρώτη φορά επιστημονικό περιοδικό στηρίζει υποψήφιο), το New Yorker κλπ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...