677
H στιγμή της αναχώρησης της Ελένης Τοπαλούδη με τον 19χρονο Αλέξανδρο για το εξοχικό της Λίνδου, όπως καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας | Youtube/ εφημερίδα «Δημοκρατική της Ρόδου»

Ρόδος: Βρήκαν το σίδερο με το οποίο χτύπησαν τη φοιτήτρια – βίντεο ντοκουμέντο

Protagon Team Protagon Team 6 Δεκεμβρίου 2018, 10:02
H στιγμή της αναχώρησης της Ελένης Τοπαλούδη με τον 19χρονο Αλέξανδρο για το εξοχικό της Λίνδου, όπως καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας
| Youtube/ εφημερίδα «Δημοκρατική της Ρόδου»

Ρόδος: Βρήκαν το σίδερο με το οποίο χτύπησαν τη φοιτήτρια – βίντεο ντοκουμέντο

Protagon Team Protagon Team 6 Δεκεμβρίου 2018, 10:02

Στη θαλάσσια περιοχή όπου οι δύο δράστες πέταξαν στα βράχια, λιπόθυμη, την φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη, βρέθηκε το σίδερο με την οποία την χτύπησαν όταν αρνήθηκε να υποκύψει στις σεξουαλικές τους επιθυμίες.

Στο ίδιο σημείο (φωτογραφία κάτω από εφημερίδα «Ροδιακή») δύτες εντόπισαν και τα ρούχα της νεαρής που έμελλε να αφήσει την τελευταία της πνοή στη παραλία «Φώκιας» στους Πέυκους της Λίνδου.

Εν τω μεταξύ με τη συνδρομή ανδρών της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, στελέχη της Σήμανσης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου συνεχίζουν τις έρευνες τόσο στην οικία του θύματος, όσο και στην εξοχική κατοικία της οικογένειας του 21 ετών Ελληνα που κατηγορείται για τον θάνατο της κοπέλας.

Εξονυχιστικά ερευνάται και το φορτηγό όχημα του πατέρα του φερόμενου ως δράστη, με το οποίο μεταφέρθηκε η άτυχη φοιτήτρια στους Πεύκους και στη συνέχεια (μετά το επεισόδιο στην εξοχική κατοικία) στην παραλία «Φώκιας» απέναντι από το φυλάκιο Γκίνας, όπου και την πέταξαν στον γκρεμό.

Στη δημοσιότητα δόθηκε και βίντεο από την αναχώρηση της φοιτήτριας το βράδυ της 27ης Νοεμβρίου, μαζί με τον 19χρονο Αλέξανδρο για το εξοχικό της Λίνδου που μετατράπηκε τελικά σε τόπο μαρτυρίου της.

Οπως προαναφέρθηκε, κατόπιν υπόδειξης του νεαρού αλβανού εμπλεκόμενου, δύτες του Λιμενικού σώματος εντόπισαν κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα της κοπέλας, τα ρούχα που φορούσε, πλην του εσωρούχου της, αλλά και το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο την χτύπησαν στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική της Ρόδου», από τις έρευνες στα σπίτια του θύματος και του έλληνα κατηγορουμένου έχουν ήδη συλλεγεί διάφορα αντικείμενα που θα μπορούσαν να δώσουν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση, μεταξύ των οποίων τσιγάρα και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα που βρέθηκαν σε τασάκι, ένας φάκελος με χρήματα, ποτήρια, ένα λάπτοπ ιδιοκτησίας της φοιτήτριας το οποίο θα εξεταστεί από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος  κ.α.. Ολα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, θα σταλούν στα εργαστήρια της ΔΕΕ για έλεγχο ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για να βρεθεί το κινητό της τηλέφωνο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνεται προσπάθεια να ξεκλειδώσουν τον λογαριασμό της στο Facebook καθώς και έναν ακόμη λογαριασμό που φέρεται να διατηρούσε στην εφαρμογή Tinder.

Κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες, υπάρχουν επίσης καταθέσεις που την φέρουν να είχε πέσει θύμα σεξουαλικής βίας και στο παρελθόν και μάλιστα από τρία πρόσωπα.

Σοκαριστική επίσης είναι η καταγγελία μιας άλλης κοπέλας από τη Ρόδο για τους δύο κατηγορούμενους.

Όπως υποστηρίζει, μία εβδομάδα πριν από τη δολοφονία της Ελένης, οι δύο νεαροί είχαν στείλει και σε εκείνη μήνυμα για να συναντηθούν, αλλά εκείνη αρνήθηκε (η συγκεκριμένη συνομιλία έχει δοθεί στις Αρχές που ερευνούν την υπόθεση).

«Ο Ροδίτης είχε προτείνει και σε μένα να συναντηθούμε με έναν φίλο του. Τον είχα γνωρίσει στο κάμπινγκ κι από εκεί υπήρξε επικοινωνία στο Facebook», δήλωσε η ίδια η κοπέλα στον ΣΚΑΪ και συνέχισε λέγοντας:

«Μου φαινόταν εντάξει άτομο. Δεν μου ακούστηκε παράξενο να έρθει να με πάρει βόλτα με τον φίλο του, που ήταν και δικό του το αμάξι. Είχαμε ερωτική συζήτηση. Εγώ δεν βρέθηκα μαζί του. Η τελευταία επικοινωνία ήταν να έρθει να με πάρει βόλτα με έναν φίλο του. Έκλεισε το κινητό μου από μπαταρία και δεν πήγα. Ανοιξα την τηλεόραση και είδα την φωτογραφία του μετά τα όσα έγιναν με τον φόνο. Με πήρε τηλέφωνο σπίτι ένας φίλος μου και είπε δες τηλεόραση, έπιασαν αυτόν που ήθελες να βγεις. Έχω σοκαριστεί θα μπορούσα να είμαι κι εγώ στη θέση της. Είχα τον Θεό μαζί μου».

Το απόγευμα της Τετάρτης, στην παραλία «Φώκια» συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου για να ανάψει ένα κεράκι στη μνήμη της αδικοχαμένης φοιτήτριας. Στο σημείο όπου άφησε την τελευταία της πνοή τελέστηκε τρισάγιο από τον εφημέριο της Λίνδου, Αρχιμανδρίτη Σπυρίδωνα Λίγκα.

Δια του πληρεξούσιου δικηγόρου της, Αλέξη Κούγια, η οικογένεια Τοπαλούδη θα υποβάλει αίτημα για αναπαράσταση των όσων συνέβησαν το μοιραίο βράδυ της Τρίτης 27 Νοεμβρίου  καθώς και για κατ’αντιπαράσταση εξέταση των δύο νεαρών κατηγορούμενων τόσο ενώπιον της ανακρίτριας όσο και στο σημείο όπου πέταξαν λιπόθυμη την κοπέλα στα βράχια, δεδομένου ότι στις καταθέσεις τους έχουν πέσει σε σειρά αντιφάσεων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...