Επικαιρότητα

Ρόδος: 52χρονος ομολόγησε τη δολοφονία του συγκάτοικού του

Ο δράστης είχε επιχειρήσει να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των αστυνομικών: αλλοίωσε και απέκρυψε ίχνη-πειστήρια του καβγά που είχε με τον θύμα και είχε καλέσει το ΕΚΑΒ δηλώντας αιφνίδιο θάνατο για τον 55χρονο
Protagon Team

Για τη δολοφονία του συγκατοίκου του κατηγορείται ένας 52χρονος κάτοικος Ρόδου, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, αφού αρχικά προσπάθησε να παραπλανήσει τις αστυνομικές Αρχές. Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., ο εν λόγω άνδρας συνελήφθη ως δράστης του εγκκλήματος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, ο 52χρονος τραυμάτισε θανάσιμα τον συγκάτοικό του, ηλικίας 55 ετών, προκαλώντας του κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κατά τη διάρκεια μεταξύ τους διαπληκτισμού, ενώ βρίσκονταν στην κατοικία όπου διέμεναν από κοινού.

Στη συνέχεια ο δράστης, προκειμένου να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των αστυνομικών Αρχών, αλλοίωσε και απέκρυψε ίχνη – πειστήρια, ενώ πρωινές ώρες της 26 Απριλίου 2022 κάλεσε το ΕΚΑΒ δηλώντας αιφνίδιο θάνατο για τον 55χρονο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Η αστυνομική – προανακριτική έρευνα διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου με τη συμμετοχή – συνδρομή του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Α’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Δωδεκανήσου.