210
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο κάθε φορά που ασκεί δημοσίως κριτική στον Ντόναλντ Τραμπ το κάνει με απολαυστικά καυστικό τρόπο | EPA/MICHAEL REYNOLDS

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: ο Τραμπ είναι ο ρόλος που δεν θα υποδυθώ ποτέ

Protagon Team Protagon Team 25 Απριλίου 2018, 10:15
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο κάθε φορά που ασκεί δημοσίως κριτική στον Ντόναλντ Τραμπ το κάνει με απολαυστικά καυστικό τρόπο
|EPA/MICHAEL REYNOLDS

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: ο Τραμπ είναι ο ρόλος που δεν θα υποδυθώ ποτέ

Protagon Team Protagon Team 25 Απριλίου 2018, 10:15

«Θέλεις να μαντέψεις;»: με αυτή την ερώτηση, απάντησε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο στην ερώτηση που του έκανε θαυμαστής του κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο κινηματογραφικό φεστιβάλ Tribeca της Νέας Υόρκης: «ποιον ρόλο δεν θα μπορούσατε ποτέ να υποδυθείτε;».

«Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι η σωστή απάντηση» είπε τελικά ο ηθοποιός και το κοινό ξέσπασε σε γέλια και δυνατά χειροκροτήματα. Δεν είναι η πρώτη φορά και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία, που ο Ντε Νίρο ξεμπροστιάζει δημόσια τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Οπως σχολιάζει όμως και δημοσίευμα της Huffington Post,  αυτό που κάνει απολαυστικές τις δηλώσεις του κατά του πλανητάρχη, είναι ότι το κάνει με δαιμόνιο χιούμορ. Πρόσφατα για παράδειγμα, είπε ότι «ότι η Αμερική κυβερνάται από έναν τρελό, που δεν θα μπορούσε να δει την αλήθεια κατάματα, ακόμα και αν την έβρισκε μέσα σε έναν κουβά από τις αγαπημένες του τηγανιτές κοτοφτερούγες».

Στο παρελθόν, δεν έχει διστάσει να τον χαρακτηρίσει ακόμα και «ηλίθιο», στηρίζοντας το επιχείρημά του ως εξής: «δείτε τον πρόεδρό μας. Εβγαλε το Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια, άρα εκτέθηκε σε ανώτατη μόρφωση, κι όμως παραμένει ηλίθιος.  Του λείπει κάθε αίσθηση ανθρωπιάς και συμπόνοιας».

Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν, ο Ντε Νίρο θεωρεί ότι αν αναγκαζόταν ποτέ να υποδυθεί τον Τραμπ, θα χρειαζόταν να κάνει λοβοτομή προκειμένου να μπει στο πετσί του ρόλου.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...