211
O Αλέξης Τσίπρας με τον Πάνο Ρήγα (αριστερά του) σε παλαιότερη εκδήλωση του Πολυτεχνείου | Facebook/Πάνος Ρήγας

Ρήγας: Ο Τσίπρας θα είναι επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία για το Πολυτεχνείο

Protagon Team Protagon Team 17 Νοεμβρίου 2019, 00:54
O Αλέξης Τσίπρας με τον Πάνο Ρήγα (αριστερά του) σε παλαιότερη εκδήλωση του Πολυτεχνείου
|Facebook/Πάνος Ρήγας

Ρήγας: Ο Τσίπρας θα είναι επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία για το Πολυτεχνείο

Protagon Team Protagon Team 17 Νοεμβρίου 2019, 00:54

Θα έχει ενδιαφέρον. Δύο χρόνια πριν ο Αλέξης Τσίπρας χαριεντιζόταν με τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο. Τώρα θα βαδίζει προς την αμερικανική πρεσβεία σε μια πορεία με συνθήματα του στιλ «φονιάδες των λαών Αμερικάνοι»…

Την πληροφορία που ήθελε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετέχει τελικά στην πορεία για την 46η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου επιβεβαίωσε ο Πάνος Ρήγας, πρώην γραμματέας του κόμματος και πρώην αν. υπουργός Αμυνας.

Μολονότι δεν υπήρξε κάποια επίσημη επιβεβαίωση από την πλευρά του κ. Τσίπρα, την ανάρτηση του κ. Ρήγα αναδημοσίευσε η κομματική «Αυγή».

Τόνισε ο κ. Ρήγας στην ανάρτησή του:

«Σε μια κίνηση με μηνύματα και συμβολισμούς απέναντι στον αυταρχισμό, στην αστυνομοκρατία και το δόγμα καταστολής της κυβέρνησης Μητσοτάκη αποφάσισε να προχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται αύριο στην πορεία και θα τεθεί επικεφαλής στο μπλοκ του κόμματος. Μια απόφαση χωρίς προηγούμενο αφού είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που πρώην πρωθυπουργός συμμετέχει στην πορεία του Πολυτεχνείου. Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει το φοιτητικό κίνημα και εκδηλώνει την αντίθεση του στην παραβίαση του ασύλου και στο «δόγμα της κυβέρνησης «Νόμος & τάξη». Ο φετινός εορτασμός ας είναι εφαλτήριο προάσπισης της δημοκρατίας μας, διαφύλαξης της ιστορικής μνήμης και διεκδίκησης ενός Πανεπιστημίου ανοιχτού στο λαό και τη νεολαία».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...