816
Ο γάλλος μεσοεπιθετικός με την φανέλα της Μπάγερν | Reuters

Ριμπερί: Εφαγε (μια χρυσή μπριζόλα), έβρισε (τους επικριτές του) και θα πληρώσει πρόστιμο

Protagon Team Protagon Team 7 Ιανουαρίου 2019, 21:58
Ο γάλλος μεσοεπιθετικός με την φανέλα της Μπάγερν
|Reuters

Ριμπερί: Εφαγε (μια χρυσή μπριζόλα), έβρισε (τους επικριτές του) και θα πληρώσει πρόστιμο

Protagon Team Protagon Team 7 Ιανουαρίου 2019, 21:58

Ξανά στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε ο Φρανκ Ριμπερί.

Λίγα χρόνια μετά τις κατηγορίες για το βιασμό μιας ανήλικης πόρνης μαζί με τον φίλο του Καρίμ Μπενζεμά, έρχεται μια ακόμη υπόθεση που όχι απλά αποκαλύπτει τις συνήθειες του γάλλου μεσοεπιθετικού της Μπάγερν Μονάχου, αλλά και τον ευέξαπτο χαρακτήρα του – αν και γι’ αυτό δεν είχαμε καμιά αμφιβολία, βλέποντας τον να αγωνίζεται στο γήπεδο.

Την περασμένη Πέμπτη, ο 35χρονος παίκτης δημοσίευσε ένα βίντεο που τον έδειχνε να τρώει στο εστιατόριο του Νουσρέτ Γκιοκτσέ – γνωστού και ως Salt Bae – και να τρίβει τα χέρια του προτού απολαύσει την τεράστια μπριζόλα αξίας 1.200 ευρώ που ήταν καλυμμένη με φύλλο χρυσού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

No better way to start the year than with a dash of salt and a visit to my Turkish brother ???? #SaltBae #fr7? #ELHAMDOULILLAH??♥️ @nusr_et

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Franck Ribéry (@franckribery7) στις

Αυτή η φανερή πολυτέλεια και το αναφερόμενο κόστος του γεύματος επέφεραν άγρια κριτική από τους διαδικτυακούς φίλους του, με αποτέλεσμα ο Ριμπερί να απαντήσει το Σάββατο.

Και η (διπλή) αντεπίθεση ήταν ιδιαίτερα σκληρή καθώς ο Ριμπερί χρησιμοποίησε υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

Η πρώτη εκ των δύο αναρτήσεων έγραφε: «Για το 2019 ας ξεκινήσουμε με τους ζηλιάρηδες, τους “haters” κι εκείνους που γεννήθηκαν εξαιτίας ενός σπασμένου προφυλακτικού: Γ…..νται οι μάνες σας, οι γιαγιάδες και το γενεαλογικό σας δένδρο! Δεν σας χρωστάω τίποτα. Την επιτυχία μου τη χρωστάω στο Θεό, την οικογένεια και τους φίλους μου, που με πιστεύουν».

Στη συνέχεια έκανε και δεύτερη ανάρτηση η οποία απευθυνόταν στους δημοσιογράφους: «Αναφορικά με τους ψευτοδημοσιογράφους, που πάντα ασκούν κακοπροαίρετη κριτική σ’ εμένα και τις πράξεις μου (τελευταίο παράδειγμα οι τιμές αυτών που τρώω!)… Όταν προσφέρω σε φιλανθρωπίες (γιατί έχω μάθει πάντα να δίνω όταν λαμβάνω πολλά), γιατί κανένα μεγάλο μέσο δεν μιλά γι’ αυτές; Προτιμάτε να μιλάτε για τις διακοπές που περνώ με την οικογένειά μου. Παρακολουθείτε κάθε μου κίνηση, τι τρώω κτλ.. Για τέτοιου είδους ανοησίες είστε πάντοτε παρόντες!».

Μετά το ξέσπασμα λοιπόν, ήρθε άμεση η αντίδραση της ομάδας του: ο διευθυντής του συλλόγου, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς επιβεβαίωσε την Κυριακή πως ο παίκτης θα τιμωρηθεί με αυστηρό πρόστιμο μετά τη συμπεριφορά του.

«Είχα μια συζήτηση με τον Φρανκ και του γνωστοποίησα πως θα του επιβάλουμε ένα μεγάλο πρόστιμο και το αποδέχτηκε», είπε ο Σαλιχάμιτζιτς στους δημοσιογράφους στο Κατάρ, όπου προπονείται η Μπάγερν.

«Χρησιμοποίησε λέξεις που δεν μπορούμε να δεχτούμε και που ο Φρανκ δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί ως παίκτης της Μπάγερν Μονάχου», πρόσθεσε ο Σαλιχάμιτζιτς

Ο Σαλιχάμιτζιτς, αφού κατέστησε σαφές πως ο Ριμπερί δεν πλήρωσε τον λογαριασμό γιατί είχε προσκληθεί στο εστιατόριο, αναγνώρισε πως ο παίκτης απάντησε λόγω βαρύτατων προσβολών.

«Ο Φρανκ κατασυκοφαντήθηκε και προσβλήθηκε» δήλωσε ο Σαλιχάμιτζιτς. «Και όχι μόνο ο Φρανκ, αλλά και η έγκυος σύζυγός του, το παιδί του και η μητέρα του που είναι στο νοσοκομείο μετά από επέμβαση. Ο Φρανκ ήθελε να υπερασπιστεί τον εαυτό του και την οικογένειά του. Έχει το δικαίωμα να το κάνει αυτό. Τον υποστηρίζω σε αυτό αλλά, δυστυχώς, έχασε τελείως τον έλεγχο».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...