Ο Ράφα Ναδάλ ενώ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν συμφωνεί με τον Τζόκοβιτς στο θέμα του εμβολιασμού, τώρα δήλωσε ότι πρέπει να του επιτραπεί να συμμετάσχει στο Αυστραλιανό Οπεν | Tim Clayton/Corbis via Getty Images
Επικαιρότητα

Ράφα Ναδάλ: Η υπόθεση Τζόκοβιτς έγινε τσίρκο

Ο κορυφαίος ισπανός τενίστας ουσιαστικά πήρε θέση υπέρ του σέρβου συναδέλφου σε ότι αφορά την συμμετοχή του στο Αυστραλιανό Οπεν
Protagon Team

«Τσίρκο» χαρακτήρισε το «αλαλούμ» των τελευτών ωρών σχετικά με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και την συμμετοχή του στο Αυστραλιανό Οπεν ο Ράφα Ναδάλ μιλώντας σε ισπανικό ραδιόφωνο.

«Είτε συμφωνώ είτε όχι με τον Τζόκοβιτς σε κάποια πράγματα, η δικαιοσύνη μίλησε και είπε ότι έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει στο Αυστραλιανό Οπεν και νομίζω ότι είναι η πιο δίκαιη απόφαση να το κάνει. Του εύχομαι καλή τύχη», είπε ο Ναδάλ στο Onda Cero τη Δευτέρα, σε αποσπάσματα που επικαλείται το Reuters.

«Σε προσωπικό επίπεδο, θα προτιμούσα να μην παίξει», αστειεύτηκε ο Ναδάλ, προσθέτοντας «όλα είναι πολύ καλύτερα όταν μπορούν να παίξουν οι καλύτεροι».

Η κλήρωση για το απλό ανδρών θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Πέμπτη, ανεξάρτητα από το αν θα συμπεριληφθεί ο Τζόκοβιτς ή όχι.