226
|

«Ράδιο Αρβύλα» the end: στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους Κανάκης και ΣΚΑΪ

Protagon Team Protagon Team 22 Ιανουαρίου 2020, 18:17

«Ράδιο Αρβύλα» the end: στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους Κανάκης και ΣΚΑΪ

Protagon Team Protagon Team 22 Ιανουαρίου 2020, 18:17

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το τέλος της συνεργασίας του καναλιού με τον Αντώνη Κανάκη και τους υπόλοιπους συντελεστές του «Ράδιο Αρβύλα» ήρθε τελικά το απόγευμα της Τετάρτης και επιβεβαίωσε αυτό που είχε γίνει εξαρχής αντιληπτό: ότι το «διαζύγιο» μόνο βελούδινο δεν ήταν.

 «Ο ΣΚΑΪ ιστορικά σέβεται και τηρεί όλους τους όρους που διέπουν κάθε συνεργασία του. Το ίδιο έπραξε και για τις εκπομπές ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ – ΒΙΝΥΛΙΟ και τη συνεργασία του με τον κ. Κανάκη.

Καθένας έχει δικαίωμα να προσφεύγει στα δικαστήρια. Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της ελληνικής Δικαιοσύνης», ανέφερε συγκεκριμένα το κανάλι του Φαλήρου, προαναγγέλλοντας ότι η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Την Τρίτη, πηγές του τηλεοπτικού σταθμού σχολίαζαν ότι «ο ίδιος ο Αντώνης Κανάκης έθεσε τον εαυτό του εκτός ΣΚΑΪ».

«Ο σταθμός από την πρώτη ως και την τελευταία ημέρα ήταν τυπικός στις συμβατικές υποχρεώσεις του την ίδια στιγμή που εκείνος δεν τις τήρησε. Μετά από συνεχείς αναβολές και παράλογες απαιτήσεις ήλθε αυτή η ανακοίνωση από την πλευρά του για να οριστικοποιήσει την διακοπή της συνεργασίας του ΣΚΑΪ με την ομάδα του», ανέφεραν σε αντιστοιχα αιχμηρό (με την ανακοίνωση της ομάδας των Ράδιο Αρβύλα) ύφος.

Κατά πληροφορίες, ο κ. Κανάκης προτίθεται να μιλήσει αναλυτικά για τους λόγους που οδήγησαν τους «Ράδιο Αρβύλα» στην αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ και όπως όλα δείχνουν, το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών έχει ακόμα αρκετά επεισόδια…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...