210
Ο,τι απέμεινε από τα τρόλεϊ | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Πυρπολήθηκαν τρία τρόλεϊ στην Πατησίων – Φθορές σε σταθμούς του ΗΣΑΠ

Protagon Team Protagon Team 20 Δεκεμβρίου 2016, 00:06
Ο,τι απέμεινε από τα τρόλεϊ | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Πυρπολήθηκαν τρία τρόλεϊ στην Πατησίων – Φθορές σε σταθμούς του ΗΣΑΠ

Protagon Team Protagon Team 20 Δεκεμβρίου 2016, 00:06

Αγνωστοι που βγήκαν από το Πολυτεχνείο, σύμφωνα με πληροφορίες, έβαλαν φωτιά στα τρία οχήματα. Στα δύο πρώτα επέβαιναν μόνο οι οδηγοί που πρόλαβαν και κατέβηκαν με ασφάλεια, ενώ το τρίτο είχε επιβάτες. Οι κουκουλοφόροι τους υποχρέωσαν να κατέβουν και στη συνέχεια πυρπόλησαν το τρόλεϊ, πετώντας βόμβες μολότοφ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε προσαγωγές γύρω από το Πολυτεχνείο. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν τα τρόλεϊ περνούσαν την ώρα εκείνη από το σημείο, ή για κάποιο λόγο ήταν σταθμευμένα.

Στον τόπο της πυρκαγιάς έσπευσαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα οι οποίοι έσβησαν τις φωτιές, καθώς και δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ είχε κλείσει η οδός Πατησίων. Τα δύο οχήματα καταστράφηκαν και ένα υπέστη σοβαρές ζημιές. Οπως έγινε γνωστό δεν κινδύνευσαν άτομα.

Σημειώνεται ότι λόγω των συχνών επεισοδίων γύρω από το Πολυτεχνείο, έπειτα από αίτημα της Αστυνομίας, τα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν περνούσαν από το σημείο μετά τις 10 το βράδυ. Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από την Ασφάλεια Αττικής.

Φθορές από ομάδες ατόμων σε σταθμούς του ΗΣΑΠ
Νωρίτερα, την ίδια ημέρα, φθορές σε ακυρωτικά μηχανήματα προκάλεσε ομάδα ατόμων στις 21:50, στον σταθμό «Ειρήνη» του ΗΣΑΠ. Σχεδόν ταυτόχρονα, άγνωστοι προκάλεσαν επεισόδια και καταστροφές στον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη αντίστοιχη επίθεση είχε γίνει στον σταθμό του ΚΑΤ.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...