237
Το πούλμαν με εμφανή τα σημάδια από σκάγια του δράστη |

Πυρά κατά λεωφορείου στο Κάραβελ: Από τον καβγά στο δρόμο, στο ξεκαθάρισμα λογαριασμών;

Protagon Team Protagon Team 10 Σεπτεμβρίου 2019, 11:14
Το πούλμαν με εμφανή τα σημάδια από σκάγια του δράστη
|

Πυρά κατά λεωφορείου στο Κάραβελ: Από τον καβγά στο δρόμο, στο ξεκαθάρισμα λογαριασμών;

Protagon Team Protagon Team 10 Σεπτεμβρίου 2019, 11:14

Αμεση ήταν η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς έξω από το ξενοδοχείο Κάραβελ τη Δευτέρα στις 19.00, μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών και ενοίκων του ξενοδοχείου.

Αρχικά,  όλα φάνηκε να άρχισαν από έναν διαπληκτισμό στο δρόμο. Πρωταγωνιστές του επεισοδίου ήταν ένας οδηγός ΙΧ που περνούσε από το σημείο και ένας οδηγός τουριστικού λεωφορείου που είχε σταθμεύσει το όχημα έξω από το ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφοριες για το περιστατικό, ο καβγάς μεταξύ των δύο για την προτεραιότητα  «ξεφυγε» με τον οδηγό του ΙΧ να βγάζει από το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου μία κυνηγετική καραμπίνα και να πυροβολεί τουλάχιστον δύο φορές προς  την πλευρά του οδηγού του πούλμαν.

Από τα πυρά προκλήθηκαν ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές στο λεωφορείο.

Ο δράστης επιβιβάστηκε ξανά στο μαύρο ΙΧ  -μάρκας Ford- και εξαφανίστηκε.

Μετά την κατάθεση όμως που έδωσε στους αστυνομικούς ο οδηγός του λεωφορείου, η υπόθεση πήρε άλλη τροπή, καθώς όπως προέκυψε, το επεισόδιο δεν οφειλόταν τελικά σε κάποιον διαπληκτισμό.

Σύμφωνα με όσα είπε ο οδηγός του πούλμαν στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ο άνδρας που άνοιξε πυρ εναντίον του μοιάζει πάρα πολύ με έναν 47χρονο πρώην συνάδελφό του, με τον οποίον είχαν διαπληκτιστεί παλιότερα σε άλλη δουλειά και είχε απολυθεί.

Ο 54χρονος εξιστόρησε τι είχε συμβεί τότε και γιατί υποπτεύεται τον 47χρονο, ενώ έδωσε και περιγραφή του δράστη του επεισοδίου.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμού του οδηγού του μαύρου ΙΧ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...