Επικαιρότητα

Πώς τραυματίστηκε ο Γιώργος Κατρούγκαλος [video]

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός συμμετείχε σε αγώνα μπάντμιντον στο πλαίσιο της ημέρας αθλητισμού που διοργάνωσε η πρεσβεία του Κατάρ
Protagon Team

Τον τραυματισμό του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού Εργασίας και Εξωτερικών Γιώργου Κατρούγκαλου, κατέγραψε η κάμερα της ΕΡΤ3. Ο κ. Κατρούγκαλος συμμετείχε σε αγώνα μπάντμιντον, στο πλαίσιο της ημέρας αθλητισμού που διοργάνωσε η Πρεσβεία του Κατάρ.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο κ. Κατρούγκαλος φαίνεται να παραπατάει και να πέφτει με την πλάτη προς τα πίσω, στο δάπεδο. Από την πτώση ο πρώην υπουργός τραυματίστηκε στη σπονδυλική στήλη και μεταφέρθηκε στο 251 ΓΝΑ προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Λίγο αργότερα με ανάρτησή του στο Τwitter ο 56χρονος  κ. Κατρούγκαλος ανέφερε τα εξής: «Συμμετείχα το πρωί σε μία αθλητική εκδήλωση αραβικής πρεσβείας. Έπεσα και οι εξετάσεις έδειξαν ένα ελαφρύ κάταγμα. Ελπίζω από αύριο να είμαι ξανά μάχιμος (έστω κ με κηδεμόνα). Θερμές ευχαριστίες σε όσους επικοινωνήσατε μαζί μου για το ενδιαφέρον και τις ευχές σας».

Και προσέθεσε με χιούμορ: «Ρωτούσαν τον Τσώρτσιλ αν αθλείται και έλεγε “ναι, περπατάω στις κηδείες των φίλων μου που γυμνάζονται…”. Δεν τον άκουσα»