189
Ο Νίκος Χαρδαλιάς εξηγώντας πώς -ως δια μαγείας- χάλασαν την Παρασκευή τα υδραυλικά στα εξοχικά των Αθηναίων | ΕΡΤ/Web TV

Πώς την Παρασκευή έσπασαν… συγχρόνως τα υδραυλικά σε δεκάδες εξοχικά σπίτια [video]

Protagon Team Protagon Team 29 Μαρτίου 2020, 19:17
Ο Νίκος Χαρδαλιάς εξηγώντας πώς -ως δια μαγείας- χάλασαν την Παρασκευή τα υδραυλικά στα εξοχικά των Αθηναίων
|ΕΡΤ/Web TV

Πώς την Παρασκευή έσπασαν… συγχρόνως τα υδραυλικά σε δεκάδες εξοχικά σπίτια [video]

Protagon Team Protagon Team 29 Μαρτίου 2020, 19:17

Το αθάνατο ελληνικό πνεύμα «εργάζεται» ακατάπαυστα, παρά τον φόβο για τον κορονοϊό και τα μέτρα που έχει δεχθεί αβίαστα. Ετσι, πολλοί ήταν εκείνοι που ήθελαν να «σπάσουν» την απαγόρευση κυκλοφορίας και να φύγουν το Σαββατοκύριακο από την Αθήνα και είχαν ακριβώς την ίδια «ιδέα».

Οπως αποκάλυψε την Κυριακή ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαραδαλιάς, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης για την πορεία του κορονοϊού στην Ελλάδα, την Παρασκευή, «ως εκ θαύματος έσπασαν τα τηλέφωνα από πολίτες που ξεπερνώντας κάθε ρεκόρ εφευρετικότητας, ήθελαν άδεια μετακίνησης γιατί… είχαν χαλάσει τα υδραυλικά στα εξοχικά τους»!

Ξεχάστε το Πάσχα στο χωριό

Ο κ. Χαρδαλιάς κάλεσε τους πολίτες που αψηφούν τους περιορισμούς, να σταματήσουν να ψάχνουν δικαιολογίες για να «σπάσουν» την απαγόρευση κυκλοφορίας, μέτρο που έχει επιβληθεί για να μην εξαπλωθεί ο κορονοϊός.

«Είναι πολύ σημαντικό όλοι να αφήσουμε τις δικαιολογίες», είπε ο κ. Χαρδαλιάς, ενώ σε ό,τι αφορά στις επιθυμίες κάποιων για έξοδο το Πάσχα, κ. Χαρδαλιάς, όπως είχε κάνει και το πρωί ο Αδωνις Γεωργιάδης, κάλεσε τους πάντες να το… ξεχάσουν.

«Δεν υπάρχει ζήτημα εκδρομέων» είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, σημειώνοντας πώς δεν γίνεται να μιλάμε για κάτι τέτοιο από τη στιγμή που υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...