226
|

Πώς ο Τζέιμι Φοξ προετοιμάζεται για να γίνει Μάικ Τάισον στη μεγάλη οθόνη

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουνίου 2020, 12:30

Πώς ο Τζέιμι Φοξ προετοιμάζεται για να γίνει Μάικ Τάισον στη μεγάλη οθόνη

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουνίου 2020, 12:30

Το σχέδιο είναι παλιό, τουλάχιστον εξαετίας. Ηταν 2014, όταν αναφέρθηκε για πρώτη φορά ότι ο οσκαρικός Τζέιμι Φοξ θα υποδυόταν τον πυγμάχο Μάικ Τάισον σε βιογραφική ταινία. Ομως το project έμεινε στο στάδιο της «ανάπτυξης» για χρόνια – μέχρι τώρα.

Σε συνέντευξή του στο talk show της σειράς Instagram Live με τον Μαρκ Μπιρνμπάουμ «Catching Up», ο Τζέιμι Φοξ επιβεβαίωσε ότι το project επιτέλους προχωρά.

«Είναι ένα οριστικό ναι». Αυτό απάντησε ο Τζέιμι Φοξ, όταν ρωτήθηκε αν η πολυαναμενόμενη βιογραφία του Τάισον, ενός τρομακτικού πυγμάχου που όμως είδε την καριέρα του να καταρρέει εν μέσω κατηγοριών για βιασμό, θα έβλεπε ποτέ το φως της… ημέρας.

«Κοίτα, το να κάνεις βιογραφίες είναι δύσκολο» είπε ο Φοξ, ο οποίος έχει τιμηθεί με Οσκαρ για την ερμηνεία του ως Ρέι Τσαρλς στο «Ray». «Μερικές φορές χρειάζονται 20 χρόνια για να ολοκληρωθούν. Αλλά επίσημα η “μπάλα άρχισε να τσουλάει”».

Ο αμερικανός ηθοποιός αποκάλυψε επίσης πώς η ταινία θα εξερευνά τις «διαφορετικές ζωές» του Μάικ Τάισον.

«Θέλουμε να δείξουμε όσους εμπλέκονται» εξήγησε ο Φοξ. «Νομίζω ότι όλοι, νέοι και ηλικιωμένοι θα μπορούν να καταλάβουν το ταξίδι αυτού του άνδρα».

Ο ηθοποιός μίλησε επίσης για την προπόνηση που απαιτείται για να μεταμορφωθεί φυσικά στον Τάισον στο αποκορύφωμα της καριέρας του στο μποξ.

«Κάθε δεύτερη μέρα, κάνω 60 pull-ups, κάνω 60 dips, κάνω 100 push-ups», είπε. «Δεν έχω μύες στη γάμπα, οπότε ίσως χρειαστεί να βάλουμε κάποια προσθετικά για αυτό».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...