460
|

Public: Από σήμερα, ζεις στο σπίτι με τον δικό σου τρόπο!

Avatar Advertorial 19 Ιουλίου 2022, 15:05

Public: Από σήμερα, ζεις στο σπίτι με τον δικό σου τρόπο!

Avatar Advertorial 19 Ιουλίου 2022, 15:05

Διακοπές πήγες; Οχι ακόμη; Τέλεια! Γιατί τώρα στις αποσκευές σου δεν θα βάλεις μόνο ρούχα και παπούτσια, αλλά και ένα καινούργιο έξυπνο τηλέφωνο με σούπερ κάμερα που θα πάρεις από τα Public. Γιατί για τον χειμώνα που έρχεται θα χρειαστείς τις καλύτερες αναμνήσεις από το καλοκαίρι. Και θα τις έχεις όλες στο κινητό σου. Οταν θέλεις το απόλυτο smartphone για να τραβήξεις τις πιο ψαγμένες φωτογραφίες το καλοκαίρι θα πας στα Public!

Κι αν δεν πας διακοπές δεν πειράζει. Δεν είσαι ο μόνος.

Θα μείνεις σπίτι και θα περάσεις καταπληκτικά με τους φίλους σου που έμειναν και εκείνοι εδώ. Πριν καλέσεις την παρέα σου στο σπίτι για να δείτε μαζί μπάλα ή ταινίες που έχασες στον κινηματογράφο την περασμένη σεζόν, πέρνα πρώτα από τα Public για να πάρεις τηλεόραση με κορυφαία εικόνα και ήχο!

Δεν θέλεις παρέα; Κανένα πρόβλημα! Θυμάσαι τα βιβλία που πάντα ήθελες να διαβάσεις και έλεγες ότι ποτέ δεν έβρισκες χρόνο; Κάνε μια βόλτα από τα Public. Εκεί θα τα βρεις και αυτά!

Κι αν έχεις χρόνο να ασχοληθείς με το σπίτι και να το ανανεώσεις λιγάκι ή αν σε τρομάζουν οι προβλέψεις των ειδικών ότι η ζέστη θα κρατήσει πολύ και το κλιματιστικό σου δεν σου χαρίζει τη δροσιά που θα ήθελες, πάλι τα Public θα έχουν τη λύση. Και μην τρομάζεις όταν στις ειδήσεις σου λένε ότι το ρεύμα τον χειμώνα θα σου κοστίσει μια περιουσία αν δεν έχεις τα σωστά θερμαντικά. Τα Public θα σου βρουν τις συσκευές που κάνουν οικονομία.

Γιατί τώρα που οι οικιακές συσκευές ήρθαν στα Public, εσύ ζεις το σπίτι με τον δικό σου τρόπο.

 

Το Public ήταν πάντα δίπλα σου για να σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις την εμπειρία της τεχνολογίας και της ψυχαγωγίας στη ζωή σου. Τώρα με τον ίδιο τρόπο είναι κοντά σου για να σου δώσουν ιδέες και πρακτικές λύσεις στην αναβάθμιση της καθημερινότητάς σου.

Ανακάλυψε τα όλα στα Public

Δεν χρειάζεται να ταξιδέψεις πολύ για να δεις από κοντά τι σε περιμένει στα Public. Οσο διαβάζεις αυτό το άρθρο άνοιξε μία νέα καρτέλα και μπες στην επίσημη ιστοσελίδα του Public.gr. Μπήκες; Σούπερ! Αρα βλέπεις τρεις νέες κατηγορίες συσκευών: κλιματισμός και θέρμανση, οικιακές μικροσυσκευές και μεγάλες οικιακές συσκευές.

Τα καλύτερα brands είναι στα Public για να απολαύσεις κάθε στιγμή στο σπίτι όπως την έχεις φανταστεί!

Θελεις φούρνο μικροκυμάτων για να ξεπαγώνεις εύκολα το κρέας, αφού την τελευταία φορά καθόσουν με τις ώρες με ένα σεσουάρ πάνω από το κοτόπουλο; Στο Public θα βρεις και τον φούρνο μικροκυμάτων και το σεσουάρ! Α! Και την ηλεκτρική κουζίνα για να το μαγειρέψεις! Και όλες τις υπόλοιπες οικιακές συσκευές φυσικά! Ο,τι χρειάζεσαι εσύ και το σπίτι σου είναι εδώ.

Τι περιμένεις λοιπόν; Ζήσε κι εσύ το σπίτι με το δικό σου τρόπο!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...